Jagt og vildt har historisk set været forbundet med kongens og adelens slotte og herregårde.
Derfor er det naturligvis også Riddersalen på Sønderborg Slot, der danner rammen, når der arrangeres vildtaften i forbindelse med at Årets Vildtret 2018 finder sted i Sønderjylland.
Lørdag den 3. november har du mulighed for at nyde en 4 retters menu i de historiske rammer i Riddersalen på slottet og få en fornemmelse af den særlige stemning, som slottet giver. Menuen bliver sammensat af Det Sønderjyske Køkken, der også har stået for udvælgelsen af de vine, der serveres til middagen, skriver Destination Sønderjylland.
Menu
- Cremet svampesuppe af skovens svampe, hertil svampebrød
- Vildtterrine med hasselnød, spæd salat
- Gråand Ballotine med enebær, rosenkål og hybensauce
- Skovbærmousse med sprød bund og rumtopfbær
- Kaffe med sønderjyske småkager
Benyt denne unikke mulighed for en fantastisk aften i Riddersalen på Sønderborg Slot og hvem ved – måske en tidligere beboer på slottet aflægger arrangementet et visit i løbet af aftenen.
Frem til 24. oktober kan du bestille plads og MENU HER