Giv en Sommerrevy-oplevelse i julegave

30. november 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Hører man til dem, der hvert år står og tænker:

“Hvad skal vi dog give far og mor? – så er et gavekort til revyen en hurtig og populær løsning. Gavekortet gælder for hele sæsonen og kan skrues sammen på mange måder: Billet – billet med menu – billet med menu og overnatning, eller bare et gavekort på et vilkårligt beløb.

Billetsalget er i fuld gang

Publikum aner ikke, hvad de skal se, men de er vilde med at købe billet på forhånd, så sommerrevyen kan allerede nu prale med, at 5.213 af de 20.500 billetter er solgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra starten blev der sat 20.000 billetter til salg.

Revyholdet 2015 er en glimrende gaveidé her til jul.

En aften i Sønderborg Sommerrevy er en glimrende gaveidé her til jul.

Senere blev der solgt en hel ekstraforestilling, så der nu i alt er 20.500 billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så allerede nu tegner 2015 til nok et godt revyår i det sønderjyske.

Indtil 17. februar er det kun muligt at bestille billet via mail eller online direkte fra revyens hjemmeside. www.sommerrevy.dk

Og det er der altså rigtig mange, der gør. Det er især gæster udefra, der bestiller i så god tid. Dels fordi de ofte har en helt speciel dato, og som regel skal de så også bestille menu og værelse.

“De lokale gæster er ofte lidt senere ude”, siger revychef Leif Maibom og tilføjer:

“Og det er egentlig lidt sjovt, at de er de sidste til at opdage, at billetsalget rent faktisk er startet i oktober måned. Så når de ringer for at bestille billet i maj, kan de ikke forstå, at der er så mange udsolgte dage”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Facebook-kalender

Igen i år har revychefen givet sig selv den opgave hver dag at forfatte et lille skævt, sjovt, sødt, satirisk, sprudlende, skørt, sarkastisk, sælsomt, sentimentalt, sørgmuntert, sjofelt, særegent vers om tidens aktuelle emner.

Klik HER og “Like” Sønderborg Sommerrevys side, så du får lidt at smile, grine og undres over hele vejen frem til jul.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...