Glad kvinde i Gråsten skal “have nyt hår” i Broager

31. oktober 2014 Uncategorized

“Arj, er det rigtigt???” Har jeg vundet??? På vej herind til Bilka kørte jeg netop og tænkte på, om jeg mon kunne blive den heldige i jeres konkurrence. NEEJJ, hvor er jeg glad”.

Glæden var bestemt ikke til at tage fejl af, da SønderborgNyt ringede til den 41-årige Hella Barcos fra Gråsten og fortalte hende, at pilen pegede på hende, da vi skulle trække den heldige vinder af en klipning hos Vivian Jessen.

Vivian Jessen er inderhaver af Hår-Design i Broager.

Hella Marcos blive den heldige vinder af SønderborgNyts konkurrence om en gratis klipning hos Hår-Design i Broager. Privat foto

Hella Barcos blive den heldige vinder af SønderborgNyts konkurrence om en gratis klipning hos Hår-Design i Broager. Privat foto

Artiklen fortsætter under annoncen

 

I sin begrundelse for at vinde i konkurrencen, skrev Hella Barcos:

“Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få en helt ny frisure og blive forkælet med et nyt look. Er så klar til at der skal ske noget nyt med mit hår – efter en del år med den samme langhårede “hjemmeklip-frisure”. Herhjemme er det nemlig mig der er hobby-frisøren for min mand, vores 3 børn og mig selv for at spare penge, da pengene er små. Please pick me”.

I forestående weekend skal Hella Barcos igen klippe sin mand, men snart bliver det hendes egen tur til at sidde i frisørstolen Broager og blive forkælet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...