Glad kvinde i Gråsten skal “have nyt hår” i Broager

31. oktober 2014 Uncategorized

“Arj, er det rigtigt???” Har jeg vundet??? På vej herind til Bilka kørte jeg netop og tænkte på, om jeg mon kunne blive den heldige i jeres konkurrence. NEEJJ, hvor er jeg glad”.

Glæden var bestemt ikke til at tage fejl af, da SønderborgNyt ringede til den 41-årige Hella Barcos fra Gråsten og fortalte hende, at pilen pegede på hende, da vi skulle trække den heldige vinder af en klipning hos Vivian Jessen.

Vivian Jessen er inderhaver af Hår-Design i Broager.

Hella Marcos blive den heldige vinder af SønderborgNyts konkurrence om en gratis klipning hos Hår-Design i Broager. Privat foto

Hella Barcos blive den heldige vinder af SønderborgNyts konkurrence om en gratis klipning hos Hår-Design i Broager. Privat foto

 

I sin begrundelse for at vinde i konkurrencen, skrev Hella Barcos:

“Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få en helt ny frisure og blive forkælet med et nyt look. Er så klar til at der skal ske noget nyt med mit hår – efter en del år med den samme langhårede “hjemmeklip-frisure”. Herhjemme er det nemlig mig der er hobby-frisøren for min mand, vores 3 børn og mig selv for at spare penge, da pengene er små. Please pick me”.

I forestående weekend skal Hella Barcos igen klippe sin mand, men snart bliver det hendes egen tur til at sidde i frisørstolen Broager og blive forkælet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...