Glade børn hyggede med fodbold og is

9. juli 2021 Sønderborg

I denne uge har et væld af fodboldglade børn nydt at være med i Sønderborg Boldklubs Fodboldskole og tovholderen for fodbolskolen, Dennis Skipper, er mere end tilfreds med forløbet på banerne ved SFS-hallen.

“Jeg synes, det er rigtigt dejligt, at der er rigtigt mange børn, som har lyst til at være med og vores fodboldskole ser ud til at vokse år for år”, siger Dennis Skipper til SønderborgNYT.

Han fortæller videre, at de tiltag, som er på programmet i dette års fodboldskole skal med igen næste år.

“Og så skal vi bygge ovenpå og lige nu tænker jeg, det kunne være sjovt med nogle hoppeborge, så fodboldbørnenes forældre kunne tage mindre børn med herud”, siger han.

Dennis Skipper, som er en af målmændene på Futsal-landsholdet stillede sig ind i målet – og så skulle børnene ellers prøve, om de kunne få bolden sendt i netmaskerne.

Og det havde de allerfleste legende let ved – og selvom målmanden langt fra imponerede, så var der en del af børnene, som lige skulle sikre sig hans autograf.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag middag dukkede Hjemis-bilen pludselig op – og så var der is til at fodbolspillerne og de mange frivillige hjælpere.

“Det er fodboldskolens sponsorer, som takken skal sendes til”, siger Dennis Skipper.

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...