Glade medarbejdere i Broager Sparekasse

15. juli 2016 Erhverv

Indtjeningen har de seneste år været stabilt stigende i Broager Sparekasse. Men det er ikke det eneste, der er steget. En ny medarbejderundersøgelse viser, at arbejdsglæden, tilfredsheden og motivationen er steget markant for de ansatte.

”Vores seneste medarbejderundersøgelse blev lavet i 2013, og dengang var det knap så gode besvarelser vi fik ud af det. Vi har arbejdet rigtig meget med forskellige områder siden, og det er dejligt at se, at det har givet pote”, lyder det fra en tilfreds Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som så mange andre pengeinstitutter var Broager Sparekasse midt i et økonomisk stormvejr i 2013, men flere forskellige tiltag har gjort, at skuden nu for alvor er vendt.

Engagement, arbejdsglæde og identitet

Morten Lund har arbejdet i Broager Sparekasse i 18 år.

Morten Lund har arbejdet i Broager Sparekasse i 18 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er især engagement, arbejdsglæde og identitet der markerer sig tydeligt, når medarbejderne skal sætte ord på deres hverdag i sparekassen.

”Jeg har været i sparekassen i 8 år, og har derfor oplevet mindre op- og nedture, men det går helt sikkert den rigtige vej, og vi er blevet gode til at håndtere udfordringer løbende. Det er en fornøjelse at møde på arbejde, når ens kollegaer er lige så motiverede og begejstrede for at være her, som man selv er”, fortæller souschef, Morten Lund i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stigning i medarbejdertilfredshed

Medarbejderundersøgelsen er lavet af ”Finanssektorens Uddannelsescenter”, som årligt laver denne slags undersøgelser i mange pengeinstitutter i hele landet.

Den nye måling viser, at Broager Sparekasses medarbejdere er mere tilfredse med at gå på arbejde, end landsgennemsnittet. Det er på stort set alle måleparametre, at Broager Sparekasse scorer højere end landsgennemsnittet.

”Sjældent ser vi så store stigninger på medarbejdertilfredshed på så kort tid”, fortæller Pernille Bech Hansen, afdelingschef fra Finanssektorens Uddannelsescenter og fortsætter, det er rigtig flot klaret, og i dag går medarbejderne glade og stolte på arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Politik, Sønderborg

Fyraftensmøde: Bliv klædt på til at stemme om forsvarsforbeholdet

23. maj 2022 Politik

Sidste debat inden afstemningen om forsvarsforbeholdet 1. juni, finder sted i salen i MultiKulturhuset i Sønderborg tirsdag den 31. maj klokken 16.00-18.30. Her bliver der mulighed for at få indblik i alle aspekter af spørgsmålet om en eventuel ophævelse af forsvarsforbeholdet, idet deltagerne i panelet repræsenterer både ja og nej-tilhængerne, ligesom der er en neutral […]

Læs mere...