Glade medarbejdere i Broager Sparekasse

15. juli 2016 Erhverv

Indtjeningen har de seneste år været stabilt stigende i Broager Sparekasse. Men det er ikke det eneste, der er steget. En ny medarbejderundersøgelse viser, at arbejdsglæden, tilfredsheden og motivationen er steget markant for de ansatte.

”Vores seneste medarbejderundersøgelse blev lavet i 2013, og dengang var det knap så gode besvarelser vi fik ud af det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har arbejdet rigtig meget med forskellige områder siden, og det er dejligt at se, at det har givet pote”, lyder det fra en tilfreds Lars Christensen, direktør i Broager Sparekasse.

Som så mange andre pengeinstitutter var Broager Sparekasse midt i et økonomisk stormvejr i 2013, men flere forskellige tiltag har gjort, at skuden nu for alvor er vendt.

Engagement, arbejdsglæde og identitet

Morten Lund har arbejdet i Broager Sparekasse i 18 år.

Morten Lund har arbejdet i Broager Sparekasse i 18 år.

Det er især engagement, arbejdsglæde og identitet der markerer sig tydeligt, når medarbejderne skal sætte ord på deres hverdag i sparekassen.

”Jeg har været i sparekassen i 8 år, og har derfor oplevet mindre op- og nedture, men det går helt sikkert den rigtige vej, og vi er blevet gode til at håndtere udfordringer løbende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en fornøjelse at møde på arbejde, når ens kollegaer er lige så motiverede og begejstrede for at være her, som man selv er”, fortæller souschef, Morten Lund i en pressemeddelelse.

Stigning i medarbejdertilfredshed

Medarbejderundersøgelsen er lavet af ”Finanssektorens Uddannelsescenter”, som årligt laver denne slags undersøgelser i mange pengeinstitutter i hele landet.

Den nye måling viser, at Broager Sparekasses medarbejdere er mere tilfredse med at gå på arbejde, end landsgennemsnittet.

Det er på stort set alle måleparametre, at Broager Sparekasse scorer højere end landsgennemsnittet.

”Sjældent ser vi så store stigninger på medarbejdertilfredshed på så kort tid”, fortæller Pernille Bech Hansen, afdelingschef fra Finanssektorens Uddannelsescenter og fortsætter, det er rigtig flot klaret, og i dag går medarbejderne glade og stolte på arbejde..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. april 2021 Uncategorized

Horst-Günter Rubahn genudnævnt til leder af Mads Clausen Instituttet

23. april 2021 Uncategorized

Professor Horst-Günter Rubahn har siden 2012 bestridt posten som leder for Mads Clausen Instituttet, MCI, under det Tekniske Fakultet på SDU. Han bliver nu genudnævnt til institutleder for de kommende seks år. MCI er placeret i Odense og Sønderborg med cirka lige mange forskere og ansatte de to steder. Instituttet har på uddannelses-, forsknings- og […]

Læs mere...