God dialog mellem landmænd og kommune

27. februar 2015 Erhverv

I Sønderborg Kommune er det efterhånden blevet en tradition med et årligt dialogmøde med landmændene i kommunen. Formålet med møderne er, at vedligeholde den gode dialog mellem kommune og landmænd. Et af slagsen fandt sted torsdag den 26. februar, og her var 45 landmænd troppet op for at få sig en snak med Land- og Naturafdelingen.roundcube

Artiklen fortsætter under annoncen

Land- og Naturafdelingen benyttede lejligheden til at informere om aktuelle emner og kampagner med relevans for landbrugserhvervet. Det handlede bl.a. om miljøtilsynskampagner, samt affald og genanvendelse af affald. Landmændene blev bl.a. introduceret til en særdeles attraktiv indsamlingsordning som Sønderborg Forsyning tilbyder mindre virksomheder.

Land og Natur administrerer de kommunale arealer, der skal bortforpagtes. Der er ved at blive udarbejdet naturplaner for disse arealer. Naturplanerne skal sikre en bedre sammenhæng i naturen. Der blev også orienteret om randzoner og vandløb og vedligeholdelse af disse, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det var et rigtig godt møde med mange gode spørgsmål fra landmændene. Det er vigtigt, at vi som kommunal myndighed stiller op og får øjenkontakt med det erhverv, som påvirkes af de regler, der findes på natur- og miljøområdet. Det er min erfaring, at mange bedre forstår reglerne, når de får at vide, hvad formålet er. Og vi bliver også selv klogere af at møde dem, der i det daglige lever med de regler, som vi administrerer”, siger Ebbe Enøe, leder af Land- og Naturafdelingen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...