God service sikrede smertefri skiftedag for Alsie Express i København

30. marts 2015 Erhverv

PROFIL ARTIKEL - SØNDERBORGNYT - ANNONCEDe mange passagerer der benytter Sønderborgs luftbro til København med Alsie Express skulle lære nye færdselsregler i Københavns lufthavn i går efter at ankomst- og afgangsterminalen for Alsie Express blev ændret til Terminal 2 efter at indenrigsterminalen er blevet lukket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fremover parkeres flyene fra Alsie Express ved gate A7 og A9 og dermed skal passagererne til Sønderborg benytte de samme sikkerhedsfaciliteter som lufthavnens øvrige passagerer, da alle flyafgange og ankomster fremover afvikles fra terminal 2 og 3.

alsie1Passagererne har skulle være særlig opmærksom på at det ikke er muligt at checke ind i Terminal 2. Check-in sker udelukkende i Terminal 3.

” Vores oplevelse er, at vores passagerer er kommet i god tid til afgangene fra København for at orientere sig og jeg hører at skiftet til den nye terminal i København er gået særdeles godt. De kommende dage vil der fortsat være et par Alsie Express medarbejdere i København, så de på bedste vis kan assistere vores passagerer,” fortæller Jan Jørgensen fra Alsie Express til Sønderborg Nyt og fortsætter:

”Udover Alsie Express medarbejdere i København har Københavns Lufthavn også virkeligt været oppe på dupperne for at gøre, hvad de kan for at tingene bliver lige så smidige, som vi kender det fra den nu nedlagte indenrigsterminal. Den første dag efter skiftet forløb uden nogen som helst problemer for vores passagerer. Hvis de næste dage forløber på samme måde, så kan vi eller vores passagerer ikke forlange mere”.

alsie2Lukningen af indenrigsterminalen betyder konkret, at Alsie Express fremover ankommer og afgår fra Finger A gate 7 eller 9 i Terminal 2 og passagerer med bagage får denne udleveret fra bånd 5. Skal der rejses videre ud i verden, er det blot at finde den gate der skal rejses fra i Terminal 2 eller 3.

Når passagerne skal fra København til Sønderborg sker check-in i Terminal 3. Det kan ske på alle check-in automater, uanset om det er Lufthavnens eller SAS’ automater som er opstillet i stations- og selve terminalområdet.

Skal du have bagage med, er der mulighed for selv at mærke bagagen til Sønderborg og efterfølgende placere den på et af de mange ”Self Service Baggage Drops”. Alternativt kan check-in ske ved en af de mange SAS check-in skranker i Terminal 3.

Herefter fortsætter passagererne til det store Security Check-område på første sal i Terminal 2 og herefter videre til A7/A9 i Terminal 2, hvor Alsie Express sorte fly holder klar til afgang mod Sønderborg.

alsie3

Denne artikel er sponsoreret af Alsie Express.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk