Godt råd: Hav kun én synlig P-skive i bilen

13. februar 2015 112

Har du to eller flere synlige p-skiver i din bil, kan det koste dig dyrt. Det er nemlig en overtrædelse af færdselsloven, og så risikerer du en bøde.images

Mange bilister fjerner ikke den gamle p-skive fra forruden, når de fx får en ny elektronisk p-skive, eller den gamle skive er defekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parkeringskontrol Syd oplever ca. 100 tilfælde om året, hvor reglen om to parkeringsskiver bliver overtrådt.

Årsagerne kan være mange:

Nogle tænker måske, det er godt med en helgardering, hvis den elektroniske p-skive er ude af drift. Andre mener, det efterlader spor på ruden, når man fjerner den gamle p-skive. Eller det kan skyldes ren forglemmelse, at den gamle p-skive ikke bliver fjernet, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Men rent faktisk er det ulovligt med to synlige p-skiver, og det kan medføre en parkeringsbøde, der i øjeblikket er på 510 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...