Gør dit liv meget bedre med Mindfulness

13. oktober 2015 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Fem deltagere, der tidligere har deltaget i 8-ugers introduktion til Mindfulness, siger bla. om det de har fået ud af forløbet at:10408919_858428997564725_8648967855611635427_n

“Jeg har lært at få jordforbindelse, mærke og rumme mig selv bedre, give slip på ting jeg ikke mere har brug for”.
Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har lært sove bedre”.
“Jeg har lært at selv små pauser i hverdagen er guld værd”.
“Jeg er begyndt at føle mig mere rolig, efter at jeg har lært om mindfulness”.
“Det har været meget behageligt og trygt at være en del af en gruppe man ikke kender, fordi alt er ok, intet bliver dømt til at være forkert”.

Nyt 8-ugers introduktion i Mindfulness 

Vi mødes hver torsdag i 8 uger fra kl 19-20, hvor jeg guider en meditation og fortæller om Mindfulness. Hver uge har sit tema. Og du får hver uge en meditation og en Mindfulness opgave “med hjem”, som du træner de dage, hvor du ikke er til Mindfulness her hos mig, skriver Kari Bjerke i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mindfulness-instruktør Kari Bjerke er klar til nyt intro-hold.

Mindfulness-instruktør Kari Bjerke er klar til nyt intro-hold.

Du modtager også en opfølgningsmail hver uge, hvori der bla informeres om, hvad vi har gennemgået og om det kommende tema.
Artiklen fortsætter under annoncen

Dette 8-ugers Mindfulness forløb er en introduktion. Efter forløbet vil du have en god fornemmelse for, hvad Mindfulness er, og hvordan du kan forbedre dit liv med metoden.
Datoer: Den 22. oktober – 10. december 2015
Tidspunkt: Hver torsdag fra kl 19-20
Sted: Lindevang 11 C, Sønderborg
Instruktør: Kari Bjerke
For yderligere info og evt tilmelding: www.mindfulnessway.dk , på Facebooksiden Mindfulnessway, skriv til mail: [email protected] – eller ring til Kari Bjerke på mobil 4030 1442.
22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...