Gospel-koret vil have flere med på holdet

4. januar 2015 Kultur

Sønderborg Gospel Choir har hele efteråret haft lukket for tilgang til koret, fordi de har været i gang med indspilning af julecd, men nu får du

Foto: Bo Bach Jensen.

Foto: Bo Bach Jensen.

muligheden for at være med i et fantastisk kor – hvor både fællesskab og musikalske oplevelser vægtes højt. Så gå ikke glip af en fantastisk mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er optagelsesprøve til koret og den skal man tilmelde sig på www.gospelchoir.dk – optagelsesprøven finder sted torsdag den 15. januar. Flere informationer fåes ved tilmelding.

For nogle kan det at man skal til optagelsesprøve være overvældende, men hvis du er glad for at synge, og gospel lige er sagen, så tag chancen! Måske kommer du med denne gang – eller måske får du redskaberne til at kunne arbejde henimod at komme med næste gang.
Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Gospel Choir har eksisteret i 21 år. Koret optræder til mange forskellige arrangementer og arrangerer selv koncerter og workshops med solister og instruktører fra ind- og udland.
Der altid et nyt spændende projekt i støbeskeen.
Korleder er May Jeznach Madsen.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...