Gospel-koret vil have flere med på holdet

4. januar 2015 Kultur

Sønderborg Gospel Choir har hele efteråret haft lukket for tilgang til koret, fordi de har været i gang med indspilning af julecd, men nu får du

Foto: Bo Bach Jensen.

Foto: Bo Bach Jensen.

muligheden for at være med i et fantastisk kor – hvor både fællesskab og musikalske oplevelser vægtes højt. Så gå ikke glip af en fantastisk mulighed.

Der er optagelsesprøve til koret og den skal man tilmelde sig på www.gospelchoir.dk – optagelsesprøven finder sted torsdag den 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

januar. Flere informationer fåes ved tilmelding.

For nogle kan det at man skal til optagelsesprøve være overvældende, men hvis du er glad for at synge, og gospel lige er sagen, så tag chancen! Måske kommer du med denne gang – eller måske får du redskaberne til at kunne arbejde henimod at komme med næste gang.
Sønderborg Gospel Choir har eksisteret i 21 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret optræder til mange forskellige arrangementer og arrangerer selv koncerter og workshops med solister og instruktører fra ind- og udland.

Der altid et nyt spændende projekt i støbeskeen.
Korleder er May Jeznach Madsen.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...