Gospel-koret vil have flere med på holdet

4. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Gospel Choir har hele efteråret haft lukket for tilgang til koret, fordi de har været i gang med indspilning af julecd, men nu får du

Foto: Bo Bach Jensen.

Foto: Bo Bach Jensen.

muligheden for at være med i et fantastisk kor – hvor både fællesskab og musikalske oplevelser vægtes højt. Så gå ikke glip af en fantastisk mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er optagelsesprøve til koret og den skal man tilmelde sig på www.gospelchoir.dk – optagelsesprøven finder sted torsdag den 15. januar. Flere informationer fåes ved tilmelding.

For nogle kan det at man skal til optagelsesprøve være overvældende, men hvis du er glad for at synge, og gospel lige er sagen, så tag chancen! Måske kommer du med denne gang – eller måske får du redskaberne til at kunne arbejde henimod at komme med næste gang.
Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Gospel Choir har eksisteret i 21 år. Koret optræder til mange forskellige arrangementer og arrangerer selv koncerter og workshops med solister og instruktører fra ind- og udland.
Der altid et nyt spændende projekt i støbeskeen.
Korleder er May Jeznach Madsen.
29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...