Gospelfællesskabet gør status over 2017 – skal du være med i 2018?

30. december 2017 Kultur

Omkring 200 sangere mødes ugentlig i de fire forskellige gospelkor i Gospelfællesskabet Sønderborg. Der er gospelkor for alle aldre og for alle amibitioner – og der er plads til endnu flere korsangere!

2017 har budt på utrolig mange oplevelser til korene – Alle korene samlede ind til Aleppo i januar måned, og de optrådte til pinsegospel i Åbenrå, ligesom de alle sang for at fortælle om korene inde i Borgen henover foråret.

Gospel4Kids og Gospel4Teens sang til markedsdage i Guderup – og til jul blev julen sunget ind af Gospel4Kids, Gospel4Teens og Hearts of Gospel på Sønderborg Sygehus, skriver Gospelfællesskabet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hearts of Gospel og Gospel4Teens har sunget til to kirkekoncerter i Lysabild Kirke, New Hope Gospel Choir har sunget med Die Herren til udsolgt koncert i Kliplev Kirke samt en udsolgt julekoncert i Ketting Kirke.

Udover det deltog korene i arrangering og gennemførelse af den store gospelworkshop “SING GOSPEL 2017” i foråret.

En ting er de mange koncertoplevelser korene får – en anden ting er det helt særlige fællesskab og sammenhold, der er i korene. Udover korenes udadvendte aktiviteter har vi også i Gospelfællesskabet vores sommergospelfest og julegospelfest, hvor korene samles på tværs – ligesom korene fra tid til anden deltager ved gospelgudstjenester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du kunne have lyst til at blive en del af dette fællesskab, så er det faktisk bare at møde op på nedenstående datoer – eller du kan også kontakte May Jeznach Madsen på gospelqueen@me.com – eller telefon 31 42 12 39.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...