Gospelkoncert i Sønderborg Frikirke

2. juni 2015 Kultur

Den 12. og 13. juni mødes tre gospelkor i Sønderborg Frikirke – Room4Joy, der kommer fra Grindsted, Hearts of Gospel og Sønderborg Gospel Choir skal synge gospel sammen og ikke mindst nyde hinandens fællesskab. untitled

Instruktørerne disse to dage er Jnr. Robinson, Steffen Bay og May Jeznach Madsen – de tre samarbejder også i andre sammenhænge – som f.eks. ved Kolding Sommergospel, The Gospel Project Flensburg såvel som i samarbejdet omkring korene i det daglige, skriver Sønderborg Gospel Choir i en pressemeddelelse.
Den 13. juni kl. 16 i Sønderborg Frikirke får du mulighed for at høre hvad korene har arbejdet med de to dage. Det koster 50 kr for voksne at komme ind og for børn på 12 år og derunder er det gratis.
Artiklen fortsætter under annoncen

Gå ikke glip af en helt særlig koncert!
Der er rigtig mange muligheder for både børn og voksne at synge gospel i Sønderborg – så kom og hør om det måske er noget for dig!
Du kan købe din billet her: https://billetto.dk/da/events/gospelkoncert-tre-instruktoerer-og-tre-kor – billetter kan også købes i døren, hvis koncerten ikke er udsolgt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk