Gospelkoret er stedet du synger dig glad

2. januar 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der er altid åbent for tilgang i Gospelfællesskabets tre kor – Gospel4Kids, Gospel4Teens og Hearts of Gospel. Sæsonen starter i januar og i august, så hvis du vil være med fra starten, så er det nu.

At synge giver livsglæde og fornyet energi – og udover at blive bedre til at synge, så påvirker det at synge også din fysik i en positiv retning, samtidig med at du får mulighed for at deltage i et berigende fællesskab. Gospel er for alle – du skal ikke have bestemte forudsætninger for at smide dig ud i det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæsonen i Gospelfællesskabet starter d. 18. og 19. januar, skriver koret i en pressemeddelelse.

Man møder bare op og ser, om det er noget man kunne tænke sig at være med i. Der er ingen optagelsesprøver – og kontingentprisen er pr halvår 250 kr i børne- og ungdomskorene og 450 kr i voksenkoret.

Alle tre kor øver i Sønderborg Frikirke. Øvetiderne kan ses her:

Onsdag kl. 16 -17.15: Gospel4Kids – 6-10 år

Onsdag kl. 19 – 21.00: Hearts of Gospel – voksne

Torsdag kl. 17 – 18.30: Gospel4Teens – 11 – 18 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du gerne vil være med i Sønderborg Gospel Choir skal du først tilmelde dig en optagelsesprøve. Du kan læse meget mere og tilmelde dig prøven på gospelchoir.dk

Den 22. januar vil der være en særlig gospeldag i Sønderborg Frikirke, hvor du kan komme og opleve alle gospelkor optræde – og du kan deltage i en familiegospelworkshop sammen med alle du holder af. Det koster ingenting, men vi samler denne dag sammen til at hjælpe Aleppo gennem Folkekirkens Nødhjælp. Der vil være skiftende program kl. 13 – 17. Kl. 13 starter vi med en lille familiegospelworkshop – Kom og vær med – og vær med til at give til et godt formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...