Gospelkorets første julekoncert er udsolgt

18. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:GospelJul_Billetto_2

Det er fantastisk for Sønderborg Gospel Choir der knokler på livet løs med at få lavet julecd’en færdig at releasekoncerten d. 28. november i Mariekirken kan meldes udsolgt bortset fra et par enkelte billetter. Man kan være heldig at møde op til koncerten og måske få del i en enkelt eller to billetter på dagen da nogle kan være forhindret I at komme, men ellers må Sønderborg Gospel Choir nu henvise til de sidste to koncerter.
Ketting Kirke – 4. december kl. 19
Ansgar Kirke i Flensborg – 18. december kl. 19
Der kan købes/reserveres billetter til begge koncerter via www.billetto.dk – hvis man søger efter Gospeljul dukker koncerterne op.
Til begge koncerter vil der være mulighed for også at nyde et skønt band sammensat til lejligheden og i Ketting Kirke kan man ydermere høre Gospel4Kids og Gospel4Teens – ligesom det også er tilfældet til releasekoncerten i Mariekirken.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...