Gospelkorets første julekoncert er udsolgt

18. oktober 2014 Kultur

Pressemeddelelse:GospelJul_Billetto_2

Det er fantastisk for Sønderborg Gospel Choir der knokler på livet løs med at få lavet julecd’en færdig at releasekoncerten d. 28. november i Mariekirken kan meldes udsolgt bortset fra et par enkelte billetter. Man kan være heldig at møde op til koncerten og måske få del i en enkelt eller to billetter på dagen da nogle kan være forhindret I at komme, men ellers må Sønderborg Gospel Choir nu henvise til de sidste to koncerter.
Ketting Kirke – 4. december kl. 19
Ansgar Kirke i Flensborg – 18. december kl. 19
Der kan købes/reserveres billetter til begge koncerter via www.billetto.dk – hvis man søger efter Gospeljul dukker koncerterne op.
Til begge koncerter vil der være mulighed for også at nyde et skønt band sammensat til lejligheden og i Ketting Kirke kan man ydermere høre Gospel4Kids og Gospel4Teens – ligesom det også er tilfældet til releasekoncerten i Mariekirken.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...