Gråsten savner svar fra Facebook-travl udvalgsformand

7. juni 2015 Kultur

I et par omgange har Michael Schlüter spurgt, hvordan fremtiden ser ud for en turistinformation i Gråsten – efter at udvalgsformand Ole W. Stenshøj så begejstret i onsdags bekendtgjorde, at der var vedtaget en masterplan for Sønderborg Kommune på Erhvervs- og turistområdet.

Michael Schlüters Råshuskiosken i Gråsten.

Michael Schlüters Rådhus Kiosken i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil nu Michael Schlüter fra Rådhus Kiosken i Gråsten ikke fået noget svar fra den konservative udvalgsformand..

“Nu ved jeg jo – fra Ole W. Stenshøjs mange Facebook–opdateringer – at han har meget travlt”, skriver Michael Schlüter samme sted i håb om at Erhvervsudvalgsformanden ser ordene.

“Men vil du ikke godt være rar at fortælle mig, og rigtigt mange borgere og virksomheder i Gråsten, om der fortsat skal være en turist-information i byen. Svaret behøver ikke være langt og uddybende. Et “ja” eller et “nej” er nok i første omgang. Så må du uddybe senere”, skriver Michael Schlüter i et opslag rettet til Ole W. Stenshøj på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...