Grafitti-kunstnere vender tilbage til folkeskolen

20. maj 2015 Kultur

L’Ron Harald og Andreas Welin er onsdag på opgave for Ahlmann-Skolen i Sønderborg, hvor de skal genopfriske grafittikunsten på muren ud til flisestien mellem folkeskolen og Statsskolen.

Andreas Weling, tv, fortæller om grafittikunst.

Andreas Weling, tv, fortæller om grafittikunst.

Artiklen fortsætter under annoncen

L'Ron Harald i fuld gang med at male.

L’Ron Harald i fuld gang med at male.

“De gamle grafittistreger er malet over med hagekors og alt muligt andet, så det dræber vi med kærlighed”, siger L’Ron Harald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andreas Welin står og fortæller en gruppe elever om det at male grafitti.

Det er et års tid siden han sprang ud fra BGK-kurset på Kunstskolen. Dengang satsede han på Kunstakademiet, men slap ikke ind.

“Jeg søger ikke ind i år, fordi jeg vil arbejde mere med grafitti og blive endnu bedre til den kunstform”, siger AndreasIMG_7620 Welin til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommeren er booket for ham og L’Ron Harald. Blandt andet er de inviteret til Roskilde Festivallen, hvor de også skal svinge spraydåser.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...