Gratis billet til ambassadører for Damefrokosten i Broager Sparekasse Skansen

24. januar 2023 Sønderborg

Planlægning af Damefrokosten Sønderborg 2023 er i fuld gang – og succesen gentages, og der bliver igen mulighed for at mange piche kan feste i høje hæle i Broager Sparekasse Skansen. Sæt X i kalenderen lørdag den 13. maj kl. 17-23.

”Sidste år rykkede vi for første gang festen inden døre i Broager Sparekasse Skansen, og det blev modtaget med glæde, begejstring og høje forventninger af rigtig mange. Vi holdt fast i alle traditionerne og skabte rammerne for en festlig aften for piger i alle aldre – fra 18 år og op – med lækker mad og drikke, super god stemning, musik og dans”, siger Damefrokostens talsmand, Anders Kobberø i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Og æ piche var glade, positive og i godt humør lige fra starten, så det blev et brag af en fest. Dét vil vi gerne gentage, og håber at alle de glade piche kommer igen i år, og tager veninderne med, for der er plads til mange glade festdeltagere”.

Gratis billet til ambassadører

Flere af deltagerne har valgt at melde sig som ambassadør for at være med til skabe positiv omtale og fastholde den gode tradition som Damefrokosten jo er. Ambassadører får direkte information, og forkøbsret på billetter. Samler ambassadører mindst 20 veninder, får man sin billet gratis. Alle kan melde sig som ambassadør på Facebook og sportens-venner.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også fortsat et hattetema for festen. Som noget nyt er der i år konkurrence omkring dette. Klik ind på Facebook – Sportens Venner Sønderborg – og deltag i konkurrencen. Man skal blot komme med et forslag til årets tema, som også er hattetemaet. Vinderen af konkurrencen får en gratis billet til Damefrokosten.

Klubberne bag Sportens Venner Sønderborg er Ulkebøl Gymnastik og Vidar-Ulkebøl Håndbold, og overskuddet af Damefrokosten går ubeskåret til børne- og ungdomsarbejdet i de to foreninger. Arbejdet med at arrangere og afvikle arrangementet er alene baseret på frivillige hjælpere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sportens Venner Sønderborg håber alle vore frivillige hjælpere igen er klar – uden dem er det ikke muligt at holde Damefrokosten i Sønderborg – og det er vores håb at de mange trofaste kvinder er klar til at give den gas lørdag den 13. maj”, siger Anders Kobberø.

Se mere på Facebook eller hjemmesiden sportens-venner.dk, og her vil datoen for billetsalget også blive offentliggjort.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...