Gratis energi-workshop for små og mellemstore virksomheder

18. februar 2015 Erhverv

Erfaringer fra ProjectZeros ZEROcompany og ZERObutik-programmer viser, at virksomheder og butikker kan spare energi og reducere CO2-udledningen med ofte få investeringer. I de fleste tilfælde starter det med opmærksomhed og inddragelse af medarbejderne i opgaven. Skifte til LED-belysning, tjek af ventilationsanlæg og trimning af zero2varmekilder er andre oplagte indsatsområder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Høst erfaringerne fra Servodan, Superbrugsen, OJ Electronic, Gråsten Fjerkræ, Focon, Gråsten Salatfabrik, Linak m.fl. og kom selv i gang med at spare på energien.
Energibesparende tiltag er rettidig omhu og øger virksomhedens indsigt og innovation. De styrker konkurrenceevnen og betaler sig hurtigt hjem. Derfor er det en god idé at undersøge, hvor du og dine medarbejdere skal fokusere for at høste effekterne i din virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltag i gratis energi-workshop

Sønderborg Kommune, ProjectZero, GroNet og URS stiller nu erfaringerne til rådighed for de små og mellemstore virksomheder i både Sønderborg-området og Sønderjylland, som vil spare energi og deltage i den store grønne omstilling af vore byer og Region Syddanmark.

Energi-workshoppen finder sted: Torsdag den 12. marts kl. 12.00 – 16.15 på Scandic Hotel Sønderborg
Se invitationen her

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...