Gratis energi-workshop for små og mellemstore virksomheder

18. februar 2015 Erhverv

Erfaringer fra ProjectZeros ZEROcompany og ZERObutik-programmer viser, at virksomheder og butikker kan spare energi og reducere CO2-udledningen med ofte få investeringer. I de fleste tilfælde starter det med opmærksomhed og inddragelse af medarbejderne i opgaven. Skifte til LED-belysning, tjek af ventilationsanlæg og trimning af Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>zero2varmekilder er andre oplagte indsatsområder.

Høst erfaringerne fra Servodan, Superbrugsen, OJ Electronic, Gråsten Fjerkræ, Focon, Gråsten Salatfabrik, Linak m.fl. og kom selv i gang med at spare på energien.
Energibesparende tiltag er rettidig omhu og øger virksomhedens indsigt og innovation. De styrker konkurrenceevnen og betaler sig hurtigt hjem. Derfor er det en god idé at undersøge, hvor du og dine medarbejdere skal fokusere for at høste effekterne i din virksomhed.

Deltag i gratis energi-workshop

Sønderborg Kommune, ProjectZero, GroNet og URS stiller nu erfaringerne til rådighed for de små og mellemstore virksomheder i både Sønderborg-området og Sønderjylland, som vil spare energi og deltage i den store grønne omstilling af vore byer og Region Syddanmark.

Energi-workshoppen finder sted: Torsdag den 12. marts kl. 12.00 – 16.15 på Scandic Hotel Sønderborg
Se invitationen her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk