Gratis it-workshop for virksomheder

3. marts 2015 Erhverv

Mange virksomheder ”glemmer” at prioritere deres IT, da det for mange kan virke uoverskueligt og komplekst. Det har desværre alvorlige konsekvenser, og kan i værste fald medføre en virksomheds undergang.

nyit.dk ønsker at hjælpe mindre virksomheder i Sønderjylland med at øge deres kendskab til IT, og derved optimere deres nuværende IT-løsning.

nyit.dk vil gerne give virksomhederne nogle simple redskaber, som både kan effektivisere virksomhedens hverdag, og forbedre deres IT-løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi oplever ofte at denne kombination i sidste ende medfører at virksomheden sparer tid og penge.it

Der ses ofte eksempler på at manglende IT-kendskab kan medføre at en virksomhed mister store mængder vigtige data, er udsat for IT-kriminalitet eller at der bruges store summer penge på IT-udstyr som kan købes meget billigere.

Eksempelvis viser en undersøgelse foretaget på virksomheder i vest Europa, at 63 pct. har været udsat for spam, 54 pct. har haft en virus og 22 pct. har været udsat for hacking, mens en anden undersøgelse viser at 53 pct. mener at prisen på deres IT-løsning er for høj.

Ved hjælp af små indgreb kan mange af disse problemstillinger komme til livs, og her vil nyit.dk gerne gå foran og afholde en gratis workshop for alle virksomheder som ønsker at blive lidt klogere på IT.

Workshoppen er gratis, og holdes 18. marts og 24. marts fra klokken 19:00 på Jyllandsgade.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil være vært for et kop kaffe, og lidt sødt til ganen.

Tilmelding sker via dette link.

Vi håber at kunne øge IT-kendskabet i Sønderjylland, nedsætte IT-kriminaliteten, og samtidig få nogle hyggelige timer med virksomhederne.

nyit.dk ApS er et IT-firma der bor i det tidligere Møller og Co. i Sønderborg, som primært hjælper små- og mellemstore virksomheder i Sønderjylland med levering, rådgivning og support af deres IT-løsning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk