Gratis kinesiske nytårskoncerter til både børnehaver og familier

9. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der bydes på hele tre koncerter den 17. marts. To formiddagskoncerter som spilles for børnehavebørn og kl. 18.30 er der gratis familiekoncert som er åben for alle, der tilmelder sig via link nederst i artiklen.

1000 børnehavebørn får mulighed for at opleve en gratis koncert i Sønderborg Teater med Phonix og Sanga. Koncerterne er en del af Det kinesiske nytårsprogram.

Koncerterne arrangeres af kultur, fritid og event afdeling samt VidensBy Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen skaber  Phonix og Sanga et helt nyt og unikt lydunivers i mødet mellem to meget forskellige musiktraditioner, skriver Eventafdelingen i en pressemeddelelse.

Den kinesiske guzheng har en drømmende harpe-agtig pentaton lyd, som på smuk vis spiller op imod Phønix’ energiske og pågående melodier og sange. Det bliver en koncert på højt musikalsk niveau, med vægt på intensitet, nærvær, energi, virtuositet og et stærkt visuelt udtryk.

Tilmelding:  Klik HER på houseofcreativity.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...