Gratis kinesiske nytårskoncerter til både børnehaver og familier

Arkivfoto
Arkivfoto
9. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der bydes på hele tre koncerter den 17. marts. To formiddagskoncerter som spilles for børnehavebørn og kl. 18.30 er der gratis familiekoncert som er åben for alle, der tilmelder sig via link nederst i artiklen.

1000 børnehavebørn får mulighed for at opleve en gratis koncert i Sønderborg Teater med Phonix og Sanga. Koncerterne er en del af Det kinesiske nytårsprogram.

Koncerterne arrangeres af kultur, fritid og event afdeling samt VidensBy Sønderborg.

Sammen skaber  Phonix og Sanga et helt nyt og unikt lydunivers i mødet mellem to meget forskellige musiktraditioner, skriver Eventafdelingen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kinesiske guzheng har en drømmende harpe-agtig pentaton lyd, som på smuk vis spiller op imod Phønix’ energiske og pågående melodier og sange. Det bliver en koncert på højt musikalsk niveau, med vægt på intensitet, nærvær, energi, virtuositet og et stærkt visuelt udtryk.

Tilmelding:  Klik HER på houseofcreativity.dk

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...