Gratis koncert: Rock og pop på Musikskolen

19. januar 2015 Kultur

Fredag åbner Musikskolen igen dørene for alle unge, børn og deres forældre til en spændende aften i rock- og popmusikkens tegn, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

rytmisk dag musik musikskolen

Det er tredje gang, at Musikskolen gennemfører Rytmisk Fredag, hvor alle Musikskolens bands er inviteret til at optræde, og hvor aftenen altid slutter med en overraskelse i form af et professionelt band eller en solist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første år var det Thomas Buttenschön, der indtog scenen, sidste år var det det tidligere Musikskole band ”As Poem Goes”, der var overraskelsen, og i år bliver det danske ”Ørenlyd”, med Musikskolens egen underviser, Thomas Ousager, bag trommesættet.

Ørenlyd bragede igennem den danske lydmur som en del af det første hold ”Karrierekanonen” tilbage i år 2000 og blev et af de mest spillede danske orkestre på DR.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en pause på 10 år er bandet nu samlet igen, og koncerten på fredagbliver en unik chance for at tilbringe en aften i selskab med noget af det fineste dansksprogede musik, Danmark kan præstere.

musik rytmisk dag musikskolen

Aftenen bliver krydret med det helt store lysshow, godt lydanlæg, røg og damp.

”Det er vigtigt, at alle vore bands får lov at opleve, hvor fedt det kan lyde med professionelt lydudstyr og på en rigtig scene”, siger bandkoordinator, Marianne Müller Nielsen.

”Desuden håber vi, at børn og unge, der ikke spiller i band eller musik i øjeblikket, får lyst til at prøve det, når de ser andre unge stå på scenen og trykke den af”.

Kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

18.30 går det første band på scenen, og ca. kl. 21.30 går Ørenlyd på. Det bliver en uformel aften, hvor man kan komme og gå som man vil imellem numrene.

Det hele foregår på Musikskolen, hvor der er gratis adgang.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...