Gratis koncert: Rock og pop på Musikskolen

19. januar 2015 Kultur

Fredag åbner Musikskolen igen dørene for alle unge, børn og deres forældre til en spændende aften i rock- og popmusikkens tegn, skriver Musikskolen i en pressemeddelelse.

rytmisk dag musik musikskolen

Det er tredje gang, at Musikskolen gennemfører Rytmisk Fredag, hvor alle Musikskolens bands er inviteret til at optræde, og hvor aftenen altid slutter med en overraskelse i form af et professionelt band eller en solist. Første år var det Thomas Buttenschön, der indtog scenen, sidste år var det det tidligere Musikskole band ”As Poem Goes”, der var overraskelsen, og i år bliver det danske ”Ørenlyd”, med Musikskolens egen underviser, Thomas Ousager, bag trommesættet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ørenlyd bragede igennem den danske lydmur som en del af det første hold ”Karrierekanonen” tilbage i år 2000 og blev et af de mest spillede danske orkestre på DR. Efter en pause på 10 år er bandet nu samlet igen, og koncerten på fredagbliver en unik chance for at tilbringe en aften i selskab med noget af det fineste dansksprogede musik, Danmark kan præstere.

musik rytmisk dag musikskolen

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen bliver krydret med det helt store lysshow, godt lydanlæg, røg og damp.

”Det er vigtigt, at alle vore bands får lov at opleve, hvor fedt det kan lyde med professionelt lydudstyr og på en rigtig scene”, siger bandkoordinator, Marianne Müller Nielsen.

”Desuden håber vi, at børn og unge, der ikke spiller i band eller musik i øjeblikket, får lyst til at prøve det, når de ser andre unge stå på scenen og trykke den af”.

Kl. 18.30 går det første band på scenen, og ca. kl. 21.30 går Ørenlyd på. Det bliver en uformel aften, hvor man kan komme og gå som man vil imellem numrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår på Musikskolen, hvor der er gratis adgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Erhverv, REGIONALT

Thue Hvorslev bliver ny administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland

30. november 2022 Erhverv

Region Syddanmark ansætter pr. 1. januar Thue Hvorslev som ny administrerende sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland, der omfatter sygehusene i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Thue Hvorslev er kommer fra en stilling som hospitalschef på Dansk Gigthospital. Her har han siden 2011 haft hovedansvaret for blandt andet hospitalets samlede drift, økonomi og udvikling. I sit nye job, […]

Læs mere...