Gratis natur-dokumentarfilm i Alsion

11. september 2019 Kultur

Den 20. september klokken 18 har alle interesserede atter mulighed for at se store naturdokumentarfilm på stort lærred helt uden at skulle betale for en billet. Det er nemlig atter den tid på året, hvor Green Screen Naturfilm Festival fra Eckernförde viser to af de flotteste naturdokumentarer med til Koncertsalen Alsion.

Først skal publikum en tur til Island med vulkaner, sydende undergrund og det særlige grønne skær over de mos- og lavklædte lavamarker. Kameraet stilles også skarpt på de mennesker, der bor årets rundt i saga-øens barske livsvilkår, skriver Sønderborg Kommune.

Efter pausen skal publikum i selskab med Afrikas elefanter, der er kendte for deres særlige sammenhold. Der vil være sjældent sete næroptagelser af verdens største landlevende dyr og de særlige dynamikker og regler, der afspiller sig i elefantflokkende.

Inden de to film starter, kan publikum uanset alder boltre sig i forskellige naturvidenskabelige aktiviteter i Alsion lobby. Det er House of Science, der har stillet op mulighederne.

Kommer man klokken 18, får man det hele med.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...