Gratis natur-dokumentarfilm i Alsion

11. september 2019 Kultur

Den 20. september klokken 18 har alle interesserede atter mulighed for at se store naturdokumentarfilm på stort lærred helt uden at skulle betale for en billet. Det er nemlig atter den tid på året, hvor Green Screen Naturfilm Festival fra Eckernförde viser to af de flotteste naturdokumentarer med til Koncertsalen Alsion.

Først skal publikum en tur til Island med vulkaner, sydende undergrund og det særlige grønne skær over de mos- og lavklædte lavamarker. Kameraet stilles også skarpt på de mennesker, der bor årets rundt i saga-øens barske livsvilkår, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter pausen skal publikum i selskab med Afrikas elefanter, der er kendte for deres særlige sammenhold. Der vil være sjældent sete næroptagelser af verdens største landlevende dyr og de særlige dynamikker og regler, der afspiller sig i elefantflokkende.

Inden de to film starter, kan publikum uanset alder boltre sig i forskellige naturvidenskabelige aktiviteter i Alsion lobby. Det er House of Science, der har stillet op mulighederne.

Kommer man klokken 18, får man det hele med.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...