Grethe Nedergaard fra Dybbøl vandt iPad på sin tattoo-billet

18. maj 2018 Kultur

Grethe Nedergaard, der er indehaver af forretningen Sports- & Helsemassage i Dybbøl, blev den heldige vinder af den iPad som Ringriderfesten i Sønderborg trak lod om blandt de mange, der inden 1. maj havde sikret sig billetter til det store internationale tattooshow ved Sønderborg Slot den 7. juli.

Grethe Nedergaard var synligt overrasket, da hun modtog meddelelsen om gevinsten, fordi det er nemlig første gang hun vinder en gevinst i den størrelsesorden.

Grethe Nedergaard har sammen med sin mand gennem flere år været en trofast tilskuer til de tattoos, der har været på Ringriderpladsen og var også i fjor blandt tilskuerne til det første internationale tattooshow ved slottet. Derfor var det helt naturligt for hende at købe billet til årets show, der er det eneste af sin art i Sønderjylland.

Bjarne Mortensen overrækker Grethe Nedergaard den flotte gevinst, en iPad.

Det var medlem af Arrangementskomiteen, privatkundechef i Kreditbanken i Sønderborg, Bjarne Mortensen, der overrakte iPad’en til en glad Grethe Nedergaard, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

På nuværende tidspunkt er flere end 400 billetter til det internationale tattooshow afsat, og Ringriderfesten venter øget salg i de kommende uger efter DMI har forudsagt, at vi får et fornuftigt sommervejr i juli. Skulle der falde en dråbe regn, har Ringriderfesten naturligvis sørget for regnslag til publikum.

Billetter til tattoo kan købes på www.ticketmaster.dk og prisen, der inkluderer adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7. juli, er mellem 110 og 150 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tattoo

I arrangementet optræder Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Benelux, Aarhus Brass Band, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder. Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu.

Årets konferencier er revydirektør Jeanne Boel fra Sønderborg Sommer Revy.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...