Group BUSSTOP spillede op på Kær

05. October Kultur

Fredag aften var der tætpakket i Borgerforeningens hus på Skovhuse på Kær – og forklaringen på det er, at Group BUSSTOP gav deres allerførste koncert.

Og når det er muligt for en flok musikere at trække fuldt hus til deres debut, så skyldes det, at bandet er en sammensmeltning af den tidligere Group LSD og Haimons, to af de rigtige Bobby-bands.

Inden musikken begyndte var gæsterne kommet igennem en lille anretning, så øl og musik ikke landede i tomme maver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken, ja det var alle de gode gamle sange fra Beatless-tiden, som en stor del af aftenens publikum uden tvivl husker.

Og er du en af dem, der gerne ville have været med og bare ikke kunne, så er muligheden der igen søndag aften, hvor Group BUSSTOP spiller deres anden koncert – og det er igen med en lille anretning, inden musikerne slippes løs.

“Vspiller, fordi vi kan li’ det og så er vi vilde med ’60er-musikken”, siger bandmedlem Tim Hansen. For Group Busstop handler det ikke om bare at få så mange arrangementer i kalenderen som muligt.

Bestil din billet – til ekstrakoncerten på søndag – i løbet af lørdag ved at ringe til nummer 3027 1645 og giv din bestilling til Svend Aage Andersen.

Stedet er Skytte- og Kulturhuset, Skovhuse på Kær.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...