Guidet blomstertur i Sønderborg midtby

8. juni 2018 Kultur

Hvorfor er netop de blomster valgt til Kongevejsparken?

Og hvorfor er det nogle andre, der er valgt til Lommeparken?

Det og meget andet såsom design og parkernes historie kan man høre om, når Sønderborg Kommune inviterer på en guidet tur den 20. juni.

Guider på turen til blomsterne er forvalter af grønne arealer i kommunen, Kristian P. Nordstrøm, skov- og landskabsingeniør Johanne Burgemann og landskabsarkitekt Birgit Thingsgaard. De tager de maksimum 20 deltagere med til ni steder i midtbyen, hvor de fortæller og viser frem. Stederne er Kongevejsparken, Gågaden, Reimersparken, Apotekerhaven og Den Lille Apotekerhave, “det stærke træ” bag Rådhustorvet, roserne ved Misses Plads og Lommeparken.

Start og slutsted for den ca. 2,5 km lange tur er Rådhustorvet, og starten går kl. 16.30. Turen ventes at vare to til to en halv time, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Det er helt gratis, mens som nævnt er der kun 20 pladser – så alle kan høre guiderne – og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet på

Tilmelding HER på Sønderborg Kommunes hjemmeside

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...