Guitardag i Musikskolen

25. marts 2014 Kultur

Sønderborg Musikskole åbner igen dørene for årets guitardag søndag. Her deltager mere end 20 guitarelever i en dag, der byder på nye udfordringer i form af sammenspil, nye værker og sjove indslag.images (2)

Til koncerten deltager også skolens suzuki guitarorkester, hvor de yngste elever er bare 5 år! I løbet af dagen spilles der i forskellige grupper, og der bliver mulighed for at den enkelte elev “kan lytte sig ind på, hvad man kan på instrumentet”. Man mødes på kryds og tværs, på forskellige niveauer og aldre, med forskellige guitarer og guitarlærere. ”En inspirations- og idéudvekslingsdag både for elever og lærere” siger musikskoleleder Jan Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hele foregår i Musikhuset fra kl. 10.

Kom og hør afslutningskoncerten kl. 15.00, fri entré.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...