Guld til teakwondo-kæmper fra Sønderborg

Andreas Cerneckas øverst på podiet. Privat foto
Andreas Cerneckas øverst på podiet. Privat foto
16. april 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Der var guldmedalje til Andreas Cerneckas fra Taekwondo Klubben Chung Un – Sønderborg samt bronze til Lea Schiønning og Ea Reitz Iversen i weekenden, hvor 445 taekwondo-udøvere var samlet i Tommerup på Fyn og dystede i taekwondokamp og -teknik.

I kampdelen deltog fem fra Taekwondo klubben Chung Un – Sønderborg og alle kom hjem med gode oplevelser og en fik endda en guld medalje med hjem.

Op til mesterskabet havde Chung Uns fem kæmpere – sammen med klubbens øvrige kæmpere – blandt andet deltaget i kamptræningen i klubben hver fredag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang i år, at kæmpere fra Chung Un deltager i kamp ved et Taekwondostævne, men som ved andre stævner tidligere år vendte klubben hjem med medaljer – og denne gang med en guld medalje og to bronze.

Andreas Cerneckas måtte igennem tre kampe. I finalen viste han gode taekwondo-kamp-teknikker og vandt på overbevisende måde over sin modstander.

Andreas Cerneckas træner til dagligt på klubbens børnehold tirsdag og torsdag samt på klubbens kamphold om fredagen i klubbens lokaler på Sjællandsgade i Sønderborg. Han er otte år og har gået til taekwondo i knap to år og har under hele sit træningsforløb vist god forståelse for taekwondo kamp teknikker, hvilket også kom til udtryk i finalekampen, skriver taekwondoklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire andre deltagere fra klubben gjorde det alle fint og måtte alle ud i en række hårde kampe.

De to øvrige deltager fra klubben var

Christian Holst Warno i rækken drenge, børn og Malte Jacobsen i rækken herre senior op til 69 kg. Trods en god indsats fik de ikke en podieplads.

Ledelsen i klubben kan igen konstatere, at tidligere års succes, hvor deltagelse i et taekwondo kamp stævne altid resulterer i, at klubbens deltagere vender hjem med medaljer, ser ud til at fortsætte i 2024.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er glade og stolte over, at alle fem deltagere fra Taekwondo klubben Chung Un viste god og intensiv kam taekwondo ved weekendens stævne, siger klubbens cheftræner og formand samstemmende.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...