Guldbager-rabat på revy-billetter

19. juni 2014 Uncategorized
De to Guldbagere forærede Thorleif en Revytærte.

De to Guldbagere forærede Thorleif en Revytærte.

Sønderborg Sommer Revy kører i øjeblikket for fulde huse, og de røde lygter lyser hver aften ved indgangen til Sønderborg Teater.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Guldbagerens kunder i Sønderborg og Augustenborg får nu en chance for at købe billet til den meget populære revy – oven i købet med

rabat.

Guldbageren er hovedsponsor for revysammenslutningen Revydanmark, hvor Leif Maibom er kasserer og Sønderborg Sommer Revy naurligvis er medlem. Derfor har revyen og de to Guldbagere i Sønderborg og Augustenborg indgået et samarbejde.

Onsdag den 9. juli kan man få 50 kr. i rabat på en revybillet til den særdeles populære og roste sommerrevy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det eneste man skal gøre, er at møde op hos en af de to Guldbagere i Sønderborg eller Augustenborg, og ligegyldigt hvilken slags brød eller kage man køber, så får man en rabatkupon med.

Kuponerne udleveres fra onsdag den 25.6 og har som nævnt en værdi af kr. 50,00 og gælder altså til forestillingen den 9. juli.

I samme periode har de to Guldbagerbutikker også kreeret en særlig revy-tærte, der sælges til en meget favorable pris. Den har selvfølge ikke samme enorme størrelse som de lagkager Thorleif taler om i revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er nemlig så store så hans elskede Ragnhild Margrethe kan sidde inde i dem og springe op af kagen som aftens overraskelse – kun iført en bikini af ren marcipan.

Efter Thorleifs eget udsagn er der nok til 50 mand – alene i BH`en.

Men tærterne fra Guldbageren er store nok og særdeles lækre, siger Thorleif, der fik nogle stykker overrakt af de to bagere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...