Guldregn: Nu kan der søges klub- og demokratipenge

21. august 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Charlotte Engelbrecht er klar til at sende penge til klubber og spændende demokrati-tiltag.

Charlotte Engelbrecht er klar til at sende penge til klubber og spændende demokrati-tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu åbner Kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune for 2. ansøgningsrunde i 2014 om tilskud fra klublivspuljen og demokratipuljen.

De folkeoplysende foreninger i Sønderborg Kommune kan søge tilskud til aktiviteter, der er med til at forbedre klublivet. Det kan f.eks. være til fælles kurser for bestyrelsen eller til sociale arrangementer, der har til formål at takke foreningens frivillige.

Du kan læse mere og hente ansøgningsskema til klublivspuljen på www.sonderborgkommune.dk/borger/tilskudspuljer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfristen er den 1. oktober.

Demokratipuljen

Desuden kan borgere, foreninger og organisationer søge om tilskud på op til 25.000 kr. til demokratiprojekter, der rusker op i nærdemokratiet og inddrager borgerne.

Ansøgningsfristen i 2. ansøgningsrunde er den 14. september.

Læs mere om kriterierne og hent ansøgningsskema på www.sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/demokratipuljen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Klublivspuljen skal understøtte det store arbejde som de frivillige lægger i foreninger og klubber i Sønderborg Kommune. De er en uvurderlig ressource i vores samfund og bidrager afgørende til at give både børn, voksne og ældre en bred palet af aktivitetsmuligheder i hverdagen. Det vil vi gerne støtte, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur-, borger- og fritidsudvalget.

Charlotte Riis Engelbrecht håber også på mange gode ansøgninger til projekter, der kan ruske op i demokratiet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Nogle mener, at der er blevet for langt mellem borgerne og politikerne efter kommunalreformen. Nu er der så mulighed for, at skabe nogle nye rammer og demokratiformer, der kan være med til at mindske denne afstand. Læg hovedet i blød og vær med til at udvikle vores lokale demokrati – det er en vigtig opgave, siger Charlotte.

Alle ansøgninger skal sendes til Sønderborg Kommune, Fritidsafdelingen, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg eller til [email protected].

Artiklen fortsætter under annoncen

 

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...