Guldregn: Nu kan der søges klub- og demokratipenge

21. august 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Charlotte Engelbrecht er klar til at sende penge til klubber og spændende demokrati-tiltag.

Charlotte Engelbrecht er klar til at sende penge til klubber og spændende demokrati-tiltag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu åbner Kultur-, borger- og fritidsudvalget i Sønderborg Kommune for 2. ansøgningsrunde i 2014 om tilskud fra klublivspuljen og demokratipuljen.

De folkeoplysende foreninger i Sønderborg Kommune kan søge tilskud til aktiviteter, der er med til at forbedre klublivet. Det kan f.eks. være til fælles kurser for bestyrelsen eller til sociale arrangementer, der har til formål at takke foreningens frivillige.

Du kan læse mere og hente ansøgningsskema til klublivspuljen på www.sonderborgkommune.dk/borger/tilskudspuljer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfristen er den 1. oktober.

Demokratipuljen

Desuden kan borgere, foreninger og organisationer søge om tilskud på op til 25.000 kr. til demokratiprojekter, der rusker op i nærdemokratiet og inddrager borgerne.

Ansøgningsfristen i 2. ansøgningsrunde er den 14. september.

Læs mere om kriterierne og hent ansøgningsskema på www.sonderborgkommune.dk/politik-og-indflydelse/demokratipuljen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Klublivspuljen skal understøtte det store arbejde som de frivillige lægger i foreninger og klubber i Sønderborg Kommune. De er en uvurderlig ressource i vores samfund og bidrager afgørende til at give både børn, voksne og ældre en bred palet af aktivitetsmuligheder i hverdagen. Det vil vi gerne støtte, siger Charlotte Riis Engelbrecht, formand for Kultur-, borger- og fritidsudvalget.

Charlotte Riis Engelbrecht håber også på mange gode ansøgninger til projekter, der kan ruske op i demokratiet i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Nogle mener, at der er blevet for langt mellem borgerne og politikerne efter kommunalreformen. Nu er der så mulighed for, at skabe nogle nye rammer og demokratiformer, der kan være med til at mindske denne afstand. Læg hovedet i blød og vær med til at udvikle vores lokale demokrati – det er en vigtig opgave, siger Charlotte.

Alle ansøgninger skal sendes til Sønderborg Kommune, Fritidsafdelingen, Rådhustorvet 10, 6400 Sønderborg eller til fritid@sonderborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. juni 2023 Politik, Sønderborg

Tidligere spidskandidat for Fælleslisten er medstifter af et nyt parti

9. juni 2023 Politik

I marts måned nedlagde Fælleslisten sig selv efter et skidt valgresultat ved kommunalvalget i 2021, hvor den dengang uprøvede Stine Duus Petersen var Fælleslistens spidskandidat, og siden da har Stine Duus Petersen overvejet sin lokalpolitiske fremtid, og den ligger nu klar. “Jeg og Svenja Karstensen, som tidligere var opstillet for Nye Borgerlige, er gået sammen […]

Læs mere...