Guldvinder: Jasmin Hafaidh fra Nordborg gjorde det igen

9. maj 2016 Kultur

Jasmin Hafaidh har lørdag deltaget i det internationale taekwondostævne Berlin Open og kom hjem med guld om halsen.

Det betyder at Jasmin Hafaidh  får mulighed for kampe mod modstandere, hun slet ikke kender og aldrig har stået overforfør. En kæmpe udfordring der kræver overskud og kampgejst, skiver Nordborg Taekwondo Klub i en pressemeddelelse.

Der var tilmeldt ni i Jamin Hafaidhs vægtklasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kæmperne kom fra både Tyskland, Polen, Grækenland, Tjekkiet og Armenien.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Jasmin Hafaidh fik tre kampe.

Kamp 1 var mod Anna Vlachova fra Tjekkiet. Jasmin vandt denne kamp med 12-0.

Jasmin Hafaidh med sin vinderpokal. Foto: Nordborg Taekwondo Klub.

Jasmin Hafaidh med sin vinderpokal. Foto: Nordborg Taekwondo Klub.

Så selvtilliden var helt i top og Jasmin Hafaidh fortsatte med en sejr på 5-0 i kamp nr. 2 over Iliana Ioannou fra Grækenland.

Herefter var finalepladsen sikret. Jasmin Hafaidh gik også ind i den kamp, fuld af selvtillid og vanlig kampgejst. Finalekampen var mod Krystallenia Syrioti fra Grækenland og Jasmin vandt med cifrene 8-2.

At vinde alle kampe i så overlegen stil vidner om Jasmin  Hafaidhs store fremskridt og at al hendes træning virkelig bærer frugt. Hun træner både i Nordborg Taekwondo Klub sammen med træner Kim Nørskov og i Elite Vest under træner Bjarne Johansen. Det betyder mange timer i træningssalen og at Jasmin Hafaidh  må takke nej til mange andre sociale arrangementer, som hendes jævnaldrende venner går til.

Det er sejt af en 15 årig pige.

For Jasmin Hafaidh er det dog ikke et offer men et tegn på, at hun kæmper for at nå et mål. Hun vil helt til tops i Dansk og international Taekwondo og placeringen i dette stævne viser, at hun er på rette vej.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk