Guldvinder: Jasmin Hafaidh fra Nordborg gjorde det igen

9. maj 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Jasmin Hafaidh har lørdag deltaget i det internationale taekwondostævne Berlin Open og kom hjem med guld om halsen.

Det betyder at Jasmin Hafaidh  får mulighed for kampe mod modstandere, hun slet ikke kender og aldrig har stået overforfør. En kæmpe udfordring der kræver overskud og kampgejst, skiver Nordborg Taekwondo Klub i en pressemeddelelse.

Der var tilmeldt ni i Jamin Hafaidhs vægtklasse. Kæmperne kom fra både Tyskland, Polen, Grækenland, Tjekkiet og Armenien.

Jasmin Hafaidh fik tre kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kamp 1 var mod Anna Vlachova fra Tjekkiet. Jasmin vandt denne kamp med 12-0.

Så selvtilliden var helt i top og Jasmin Hafaidh fortsatte med en sejr på 5-0 i kamp nr. 2 over Iliana Ioannou fra Grækenland.

Herefter var finalepladsen sikret. Jasmin Hafaidh gik også ind i den kamp, fuld af selvtillid og vanlig kampgejst. Finalekampen var mod Krystallenia Syrioti fra Grækenland og Jasmin vandt med cifrene 8-2.

At vinde alle kampe i så overlegen stil vidner om Jasmin  Hafaidhs store fremskridt og at al hendes træning virkelig bærer frugt. Hun træner både i Nordborg Taekwondo Klub sammen med træner Kim Nørskov og i Elite Vest under træner Bjarne Johansen. Det betyder mange timer i træningssalen og at Jasmin Hafaidh  må takke nej til mange andre sociale arrangementer, som hendes jævnaldrende venner går til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er sejt af en 15 årig pige.

For Jasmin Hafaidh er det dog ikke et offer men et tegn på, at hun kæmper for at nå et mål. Hun vil helt til tops i Dansk og international Taekwondo og placeringen i dette stævne viser, at hun er på rette vej.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...