Gymnasterne er i fuld gang på Skansens gulv

17. marts 2019 Sønderborg

Synes du, det er herligt at se børn og unge mennesker boltre sig i en stor gymnastikopvisning, så kan du stadig nå at få den oplevelse med, hvis du når i Skansen inden klokken 16:30.

Det er Dybbøl Idræts- og Ungdomsforenings mange gymnastikhold, der viser, hvad de har brugt vinteren på – og fra start blev opvisningen krydret med en superflot opvisning fra eleverne på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Hle herligheden startede med en indmarch og efter den bød borgmester Erik Lauritzen velkommen:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sundheden er for nedadgående og flere og flere bliver ensomme. Så er det godt, vi har masser af foreninger og frivillige, der gør en kæmpe indsats”, sagde borgmesteren, der glædede sig over, at gymnasterne i Dybbøl viser sundheden i bredeste forstand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...