Gymnastik Galla: 1685 gymnaster på gulvet i Broager Sparekasse Skansen

24. april 2019 Kultur

Planlægningsgruppen bag dette års Gymnastik Galla viser stolt programmet frem – søndag den 5. maj kan man nemlig opleve nogle af de bedste gymnastikhold fra det sønderjyske samt dygtige gæstehold: ”Gallashowet er kulminationen på gymnastiksæsonen, for det er her gymnasterne slutter sæsonen af med et kæmpe brag, og i år bliver en kæmpe oplevelse, idet vi har fået Ollerup Elitehold herned som afsluttende hold”, siger Hanne Schmidt fra Formandsgruppen i DGI Sønderjylland Gymnastik i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt samlet på én dag
Gallashowet i DGI Sønderjylland samler udvalgte gymnastikhold på én dag og der er virkelig god gymnastik at opleve for publikum, som blandet andet kan se frem til topgymnastik fra: DGI Sønderjyllands egnshold, Agerskov Efterskole, DGI Sønderjyllands MiniREP, Højer Efterskole, SG Elite, Aspirantholdet, Sundeved Efterskole, Vojens Efterskole og Ollerups Elitehold.

Stab af frivillige hænder står klar
En masse frivillige fra Dybbøl Gymnastik Forening, står parat til at modtage publikum og give dem en god oplevelse, for Gallashowet er nemlig afhængig af en masse frivillige hænder gennem hele forløbet:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Gallashowet har været et år undervejs, og planlægningsgruppen har virkelig lagt sig i selen for at holde øje med de gymnastikhold, der hitter denne sæson, og vi håber publikum vil gå herfra med en kanon oplevelse, især efter at have oplevet SG Elite og Ollerups Elitehold”, siger Hanne Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...