H. P. Lange fangede publikum i Sønderborghus

27. februar 2016 Kultur

IMG_9415Der blev virkeligt lyttet til både sangene og musikken, som kom fra bluesmusiker H. P. Lange i Sønderborghus lørdag aften – og traditionen tro diskede H.

Artiklen fortsætter under annoncen

P. Lange op med en række nye og gamle numre – en del af hans egne og en del af andres.

“På min nye cd er der orkester med, men i aften må I drømme jer til trommer, violin og banjo”, sagde H. P. Lange, inden han tog fat på et af de nyere numre. Og heldigvis er det sådan, at de melodier, der holder, de kan sagtens spilles på en enkelt guitar.

Stemningen i Teatersalen var rigtig god – og folk sad tæt pakket omkring runde borde. Hyggede med øl, vin, vand og kaffe, mens musikken fra den enlige herre på scenen virkelig blev nydt.

Kommer til sommer

Når der spilles op under Skovby Blues & Rock den 1. og 2. juli, så står H. P. Lange igen på scenen.IMG_9413

“Det er 9. gang jeg laver et blues-arrangement og H. P. Lange har været med alle gange”, siger arrangør Viggo Sørensen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der allerede inden jul var helt udsolgt.

“Jeg ser frem til at spille i Skovby. Om jeg skal spille på store eller små steder er ikke vigtigt. Jeg kommer, når der er nogen, der vil høre min musik”, siger H. P. Lange til SønderborgNYT. At han kastede sig over bluesmusikken forklarer han med, han hørte nogle gode plader som dreng.

“Og så gravede jeg mig ind i både teksten og musikken – og så var jeg solgt”, siger han.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk