Ha’ det sjovt med Alsrevyen anden weekend i marts

13. februar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Als Revyen udvider antallet af forestillinger fra tre til fire. Med undertitlen ”Med Vokseværk” vil holdet bag fortælle, at revyen således bliver større. Den er gennem flere år blevet set af stadig flere, siger Peter Buhl, der er formand for Midtals Idrætsforenings kulturafdeling, som står for revyen. I år er målet, at vi runder 1000 tilskuere, tilføjer han.

Teksterne er på plads og publikum kan glæde sig til at opleve både papegøjesnak, Lebbe Lone, en køretur i den sønderborgske trafik og meget mere fra det hårdt arbejdende team bag revyen, der udelukkende er frivillig arbejdskraft.alsrevy

Artiklen fortsætter under annoncen

“Numrene tager både lokale, nationale og internationale emner op og man behøver således ikke at være fra Augustenborg for at få udbytte af revyen”, siger Peter Buhl.

For tekstgruppen er der nu kun lidt finpudsning tilbage, aktørgruppen intensiverer nu prøveforløbet, scenegruppen er i fuld gang med baggrundsdekorationer, rekvisitter og special effects og i kostumegruppen er symaskinerne varmet godt op.

Syv frivillige på scenen

Revyen har ligesom sidste år syv aktører på scenen: Anita Dalager, Sussanne Bigum Mortensen og Jonas Gustavsen er alle tre med for første gang. Lene Wrang og Nicklas Wilkens er gengangere fra sidste år og Dorthe Wiseman og Dennis Jacobsen har været med igennem flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Masser af aktiviteter i Augustenborghallerne i weekenden.

Masser af aktiviteter i Augustenborghallerne i weekenden.

Als Revyen har en flot sponsoropbakning, og i år har vi kunnet opgradere vores lys- og lydudstyr og der er igen blevet råd til at få Jan Hertz forbi. I en hel weekend giver han hele teamet en kærlig rusketur og løfter især aktørernes præstationsniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jan tilfører os virkelig meget med hans professionelle og meget direkte måde at instruere på og han hjælper dermed revyen til at vokse på andre måder”, siger Peter Buhl.

Husk billet

billetBilletsalget startede før jul og det går over forventning på nuværende tidspunkt. Fredagen er næsten udsolgt, så det er ikke for tidligt at sikre sig en billet til en forestilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen kører den anden weekend i marts.

Forestillingerne torsdag, fredag og lørdag starter alle kl. 20. Fredag og lørdag kan man tilkøbe pølsebord inden revyen. Søndag går tæppet kl. 15.30 og Sønderborg Musikskole underholder mens man finder på plads.

Der kan også købes billet i Augustenborghallernes cafeteria, og endelig sælges der billetter, uden menu, ved indgangen.

 

 

21. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Kvindedagen: Kom og hør hvordan kvinder selv arbejder imod reel ligestilling

21. februar 2024 Samfund

Kvindekomiteen i Sønderborg markerer igen i år den internationale Kvindedag og det foregår på Hotel Sønderborg Strand, hvor døren er åben fra kl. 17.30 og arrangementet begynder kl. 18.00. Årets kvindepolitiske emne er mental load, der dækker over den uendelige huskeliste af små og store ting, der skal klares i familien – og det er […]

Læs mere...