Håndværkerne der bygger Nydam-selskabets formidlingshus fejres

18. oktober 2018 Kultur

Det nye projekt skal rumme en bygning til formidling af dels jernalderfundene i Nydam mose, dels byggeriet og brugen af vor stolthed, ’Nydam Tveir’, en kopi af det oprindelige fund i fuld skala. Bygningen opføres af vore frivillige og placeres nær bådens vinterhi, nausten, og indeholder også et offentligt toilet og madpakkerum, der skal drives af kommunen.

Spærene på bygningen bliver rejst tirsdag formiddag og kl 15 er de to bygherrer klar til at fejre begivenheden og påskønne håndværkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved begivenheden vil flere af projektets donatorer være repræsenteret –  ligesom borgmester Erik Lauritzsen, selskabets medlemmer og Landsbylauget for Sottrup Skov.

Byggeriets donatorer

Fabrikant Mads Clausens fond

Kultur i Syd

SE Vækstpulje

Broager Sparekasse

Sønderjysk Forsikring

Sønderborg Kommune

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Kristian Bonefeld skriver til kommunens medarbejdere

23. maj 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Kristian Bonefeld, Venstre, skriver:  Sidste onsdag havde Byrådet kommunens økonomi til drøftelse og jeg udtrykte i den sammenhæng undren over nogle forhold omkring budgettet. Dagen derpå blev jeg kontaktet af en journalist og vi havde en snak omkring kommunens økonomi i almindelighed – 9 minutter blev det til, kan jeg se på min telefon. […]

Læs mere...