Haderslev Drengekor synger i Christianskirken

30. september 2014 Kultur

På søndag klokken 16 kan du ganske gratis opleve Haderslev Drengekor i Christianskirken.

Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 55 sangere i alderen 9-56 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke. Herudover synger de en hel del koncerter og arrangementer rundt omkring i landet.

Haderslev Drengekor.

Haderslev Drengekor.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj 2009 sang koret bl.a. ved den traditionsrige Lysfest ved Haderslev Kaserne. I 2012 var Haderslev Drengekor på koncertturné i Norge og i oktober 2013 i London.

Der er et højt aktivitetsniveau med koncerter, oplevelser og turnéer rundt om i landet. Koret har deltaget i stævner og masterclasses med ind- og udenlandske dirigenter og har i løbet af kort tid markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor.

Målet med koret er at skabe et kor, der i kraft af et stærkt fællesskab får gode musikalske og sociale oplevelser. Der holdes korprøver flere gange om ugen, både som fællesprøver, i særskilte stemmegrupper og endvidere modtager drengene undervisning i solosang og hørelære.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj 2012 medvirkede koret ved den kongelige barnedåb af Danmarks Prinsesse Athena i Møgeltønder Kirke. I juni 2013 underholdt koret Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen med sang i forbindelse med det officielle besøg i Haderslev.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...