Haderslev Drengekor synger i Christianskirken

30. september 2014 Kultur

På søndag klokken 16 kan du ganske gratis opleve Haderslev Drengekor i Christianskirken.

Koret er et blandet drenge- og mandskor, der består af 55 sangere i alderen 9-56 år. Koret medvirker ved særlige gudstjenester i Haderslev Domkirke. Herudover synger de en hel del koncerter og arrangementer rundt omkring i landet.

Haderslev Drengekor.

Haderslev Drengekor.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj 2009 sang koret bl.a. ved den traditionsrige Lysfest ved Haderslev Kaserne. I 2012 var Haderslev Drengekor på koncertturné i Norge og i oktober 2013 i London.

Der er et højt aktivitetsniveau med koncerter, oplevelser og turnéer rundt om i landet. Koret har deltaget i stævner og masterclasses med ind- og udenlandske dirigenter og har i løbet af kort tid markeret sig som et stærkt, populært og efterspurgt drengekor.

Målet med koret er at skabe et kor, der i kraft af et stærkt fællesskab får gode musikalske og sociale oplevelser. Der holdes korprøver flere gange om ugen, både som fællesprøver, i særskilte stemmegrupper og endvidere modtager drengene undervisning i solosang og hørelære.

Artiklen fortsætter under annoncen

I maj 2012 medvirkede koret ved den kongelige barnedåb af Danmarks Prinsesse Athena i Møgeltønder Kirke. I juni 2013 underholdt koret Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen med sang i forbindelse med det officielle besøg i Haderslev.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...