Handelsgymnasiet fejrer nye elever med stor fest

13. august 2013 Uncategorized

Muri & Mario spiller op til dans, for at byde et rekordstort antal nye elever velkomne. Sønderborg Handelsgymnasium betaler festen.

Begynder der 150 nye elever på gymnasiet efter sommerferien, er skolen vært ved en fest. Når tallet op på 175 nye elever, skal lærerkollegiet på en studierejse til et sted i udlandet. Det løfte gav ledelsen på Sønderborg Handelsgymnasium i januar elever og lærere i et forsøg på, ved en fælles indsats, at øge tilgangen til det erhvervsrettede gymnasium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet lykkedes.

Rektor Dorthe Milling Stjernholm kunne byde 157 elever velkomne på gymnasiet. Det er det største antal nye elever i adskillige år. I fjor begyndte 124 elever i 1. hhx. De 157 elever betyder, der laves fem klasser, og de nye elever bringer gymnasiets samlede elevtal op på over 400.

– Vi er glade for den store fremgang. Det viser, at vi er på rette spor, og at interessen for en erhvervsrettet ungdomsuddannelse er stigende, siger rektor Dorthe Milling Stjernholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos eleverne er der naturligvis stor glæde over det store optag af nye kammerater. Festudvalget er i fuld gang med planlægningen og valget af orkester er faldet på Muri & Mario.

– Fester har stor betydning for miljøet og klimaet på et gymnasium. Det er den måde, hvorpå vi hurtigst lærer hinanden at kende, og det har stor betydning for livet på skolen. Vi bliver rystet sammen på en god måde på kryds og tværs af klasserne, siger festudvalgsformand Mia Klein, der er elev i 3.hhx.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...