Handicap-Disko flytter i Penny Lane – og bliver dér

30. september 2019 Sønderborg

Handicap-Disko flytter fra Buddy Holly til Penny Laine fra den 9 oktober.

“Det gør vi, fordi vi ønsker stabilitet for vores gæster og nu har vi valgt at gøre vores samarbejde med Penny Laine permanent. Vi er samtidig meget glad og stolte over, at Penny Laine-værten vil støtte op om vores arbejde, så vi kan videreføre vores idé med, at kunne komme med dette super fantastiske tilbud til de handicappede”, siger formand for ASHD-foreningen Maria Kolmos Christiansen.

“Vi har været glade for vores samarbejde med Tom Holden på Buddy Holly og ønsker at sige tusinde tak for hans værtsskab igennem flere år”, siger Maria Kolmos Christiansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen er i gang med at undersøge mulighederne for at udvide konceptet, fordi de har kontakt til flere nye samarbejdspartner bland andet inden for psykiatrien, Hjernecenter Syd.

Handicap-Disko byder snart velkommen til bosteder, væresteder og psykiatrien fra Aabenraa.

“Vi i Als & Sundeved Handicap-Disko oplever gang på gang den livsglæde, vi kan se i vores gæsters ansigter og det giver os frivillige et ekstra boost til at feste sammen med alle de livsbekræftende mennesker. Vi skaber venskaber på kryds og tværs. Vi ønsker at bidrage med et fællesskab igennem musik og oplevelser”, siger Maria Kolmos Christiansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...