Handicap-venlige sundhedshuse

9. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommunes tilbud om sundhed og trivsel skal være tilgængelig for alle – også handicappede. Derfor er der i 2014 lavet en ny og

Helge Larsen mener, at handicappede skal have let adgang til sundhedstilbud.

Helge Larsen mener, at handicappede skal have let adgang til sundhedstilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

handicapvenlig indgangsrampe ved Sundhedscentret Sønderborg. Også Sundhedshuset i Nordborg er gjort lettere tilgængeligt for handicappede.

“I denne omgang er det så Sundhedshuset i Nordborg og Sundhedscentret  Sønderborg, der gjort lettere tilgængelige for handicappede”, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget, i en pressemeddelelse.

Sidste årblev Sundhedscenter på Grundtvigs Allé ombygget for at skabe bedre tilgængelighed for brugerne. Det skete i tæt samarbejde med Handicaprådet. Der blev også lavet et teleslyngeanlæg i et af mødelokalerne og etableret parkeringspladser for handicappede. Og i 2014 er der så lavet en handicapvenlig indgangsrampe ved hovedindgangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Sundhedshuset i Nordborg også gennemgået for at skabe øget tilgængelighed. Der er lavet niveau-fri adgang ved alle døre, handicaptoiletter og et særligt handicaptoilet med loftlift til plejekrævende og ikke-mobile borgere.

Desuden er antallet af handicap-parkeringspladser udvidet.