Handicappede nyder deres disko-aften i Penny Lane

9. oktober 2019 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften blev der skruet op for musikken i Penny Lane og en stor flok handicappede medborgere fik en disko-oplevelse, som blev krydret med pizza.

Tidligere har Handicap-Disko blandt andet været i Bubby Holly, men fra og med onsdag aften er adressen Penny Lane – og her har foreningen bag disko-aftenerne tænkt sig at blive.

Aftenens Penny Lane-gæster nød at lytte til de mange gode, syng-med-sange fra højttalerne, hvor der flød numre ud med Kim Larsen, Shubidua og Fede Finn og Funny Boyz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Handicap-Disko siger snart velkommen til bosteder, væresteder og psykiatrien fra Aabenraa.

“Vi i Als & Sundeved Handicap-Disko oplever gang på gang den livsglæde, vi kan se i vores gæsters ansigter og det giver os frivillige et ekstra boost til at feste sammen med alle de livsbekræftende mennesker. Vi skaber venskaber på kryds og tværs. Vi ønsker at bidrage med et fællesskab igennem musik og oplevelser”, siger Maria Kolmos Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...