Handicappede nyder deres disko-aften i Penny Lane

9. oktober 2019 Sønderborg

Onsdag aften blev der skruet op for musikken i Penny Lane og en stor flok handicappede medborgere fik en disko-oplevelse, som blev krydret med pizza.

Tidligere har Handicap-Disko blandt andet været i Bubby Holly, men fra og med onsdag aften er adressen Penny Lane – og her har foreningen bag disko-aftenerne tænkt sig at blive.

Aftenens Penny Lane-gæster nød at lytte til de mange gode, syng-med-sange fra højttalerne, hvor der flød numre ud med Kim Larsen, Shubidua og Fede Finn og Funny Boyz.

Artiklen fortsætter under annoncen

Handicap-Disko siger snart velkommen til bosteder, væresteder og psykiatrien fra Aabenraa.

“Vi i Als & Sundeved Handicap-Disko oplever gang på gang den livsglæde, vi kan se i vores gæsters ansigter og det giver os frivillige et ekstra boost til at feste sammen med alle de livsbekræftende mennesker. Vi skaber venskaber på kryds og tværs. Vi ønsker at bidrage med et fællesskab igennem musik og oplevelser”, siger Maria Kolmos Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...