Handicappede nyder deres disko-aften i Penny Lane

9. oktober 2019 Sønderborg

Onsdag aften blev der skruet op for musikken i Penny Lane og en stor flok handicappede medborgere fik en disko-oplevelse, som blev krydret med pizza.

Tidligere har Handicap-Disko blandt andet været i Bubby Holly, men fra og med onsdag aften er adressen Penny Lane – og her har foreningen bag disko-aftenerne tænkt sig at blive.

Aftenens Penny Lane-gæster nød at lytte til de mange gode, syng-med-sange fra højttalerne, hvor der flød numre ud med Kim Larsen, Shubidua og Fede Finn og Funny Boyz.

Handicap-Disko siger snart velkommen til bosteder, væresteder og psykiatrien fra Aabenraa.

“Vi i Als & Sundeved Handicap-Disko oplever gang på gang den livsglæde, vi kan se i vores gæsters ansigter og det giver os frivillige et ekstra boost til at feste sammen med alle de livsbekræftende mennesker. Vi skaber venskaber på kryds og tværs. Vi ønsker at bidrage med et fællesskab igennem musik og oplevelser”, siger Maria Kolmos Christiansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...