Hans Jørn Wolff og alle vennerne på Spiseriet

29. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hans Jørn Wolff All Star Jazzband og restauratør Allan Jylov er blevet enige om, der er en rigtig god idé, der spilles glad jazz i Spiseriet en gang om måneden – og første gang, der blev spillet – efter prøvetiden – var lørdag fra 12 til 14.

Jazzbandet har tidligere spillet på Penny Lane, men blev pludselig hjemløse og det blev til et par koncerter i Spiseriet, hvor planen i første omgang var at se, om der kom nogen for at nyde musikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De første gange har der været rigtigt mange og det er der også i dag. Så i orkestret er vi bare så glade”, sagde Hans Jørn Wolff, der sammen med Hans Jørn Wolff All Star Jazzband har bestået prøven, der gav grønt lys for en fælles fremtid med Spiseriet.

Sæt krydser i kalenderen

Fremover er både lørdage og søndage er i spil – derfor er datoerne allerede lagt fast for en periode, så publikum kan orientere sig i god tid:

Lørdag den 29. oktober 12.00 – 14.00.

Lørdag den 19. november 12.00 -14.00.

Søndag den 18. december 13.00 – 15.00. Julemarked, ingen bordbestilling.

Fra og med arrangementet den 19. november foregår pladsreservering ved at bestille Brøggeriets Frokostjazzmenu til kr. 150,-  og det er inklusiv en stor fadøl/et glas vin eller en vand – på tlf. 74 43 10 12.

Uden reservering er entreen 50,- kr. inkl. en lille øl eller vand.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...