Happy ending i revyen – Thorleif og Ragnhild-Margrethe fandt sammen på scenen

22. juli 2018 Kultur

Sæsonens sidste revyforestilling er slut og det blev med en happy ending, hvor Thorleif og Ragnhild-Margrethe fandt sammen igen.

Og det var en overraskelse at se de to sammen på scenen, fordi ingen havde set Ragnhild-Margrethe alle de år, hvor Thorleif var på scenen – men efter han stoppede på de skrå brædder kom Ragnhild-Margrethe ind i rampelyset og hun kan virkelig fylde en scene ud.

Men på revyens allersidste aften kom Thorleif så forbi – og de mange revygæster så, som både de første og de eneste, det lykkelige par falde i armene på hinanden..

Thorleif var ikke alene om at gæsteoptræde – Lasse og Mathilde fra Fyn kiggede også ind på revyscenen, hvor de hjalp Lone Rødbroe og Asger Reher gennem deres del af sketchen med Sprognævnets indflytning i Bogense. Selvfølgelig med sangen Fyn er fin, som blev til Fynsk er fint.

Tak for i år

“Jeg synes, Jeanne Boel har vist, at hun kan stå i spidsen for en revy og det er en glimrende forestilling, holdet fik sat sammen i denne sæson”, sagde Leif Maibom efter forestillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde ventet, at billetsalget ville dykke lidt. Men slet ikke så meget som det gjorde”, sagde han.

“Men nu har vi et udgangspunkt, der kan arbejdes videre fra”.

Hvis ikke sønderborgensere og mange andre køber billet til Sønderborg Sommer Revy, så er det ikke særligt sjovt at være dem, der står på scenen – og de fleste af dette års revygæster synes, at det er synd for alle dem, der ikke fik set dette års revy, at de gik glip af en fantastisk oplevelse.

Til allersidst blev konkurrencevindere udtrukket – og vinderne er ikke lokale. Det er til gengæld Lions-damerne, der fik hele 15.000 kroner som tak for hjælpen med salg af programmer til hver eneste forestilling.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...