Harmonika-musik ved biblioteket

17. august 2014 Kultur

Når Biblioteket Sønderborg tager fat på sæsonens første Musik i gårdhaven arrangement, bliver det en eftermiddag med masser af harmonikamusik. Torsdag eftermiddag kommer nemlig Sønderborg Harmonikaklub og underholder med festlig og fornøjelige harmonikamusik.untitled (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaklub blev stiftet i 1984 under navnet “De Sønderjyske Harmonikaspillere” med 20 aktive musikere. I dag er medlemstallet øget til 44 aktive 0g godt 43 støttemedlemmer.

Hvis det mod al forventning bliver dårligt vejr denne dag, bliver arrangement flyttet til Bibliotekssalen.

Arrangementet er det første af Biblioteket Sønderborg to musikalske arrangementer her i august, som går under titlen ”Musik i gårdhaven”. Det næste arrangement er torsdag d. 28. august, hvor Sønderborg Gospel Choir kommer og underholder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...