Harmonika-musik ved biblioteket

17. august 2014 Kultur

Når Biblioteket Sønderborg tager fat på sæsonens første Musik i gårdhaven arrangement, bliver det en eftermiddag med masser af harmonikamusik. Torsdag eftermiddag kommer nemlig Sønderborg Harmonikaklub og underholder med festlig og fornøjelige harmonikamusik.untitled (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Harmonikaklub blev stiftet i 1984 under navnet “De Sønderjyske Harmonikaspillere” med 20 aktive musikere. I dag er medlemstallet øget til 44 aktive 0g godt 43 støttemedlemmer.

Hvis det mod al forventning bliver dårligt vejr denne dag, bliver arrangement flyttet til Bibliotekssalen.

Arrangementet er det første af Biblioteket Sønderborg to musikalske arrangementer her i august, som går under titlen ”Musik i gårdhaven”. Det næste arrangement er torsdag d. 28. august, hvor Sønderborg Gospel Choir kommer og underholder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...