Harmonikaklubbens Forårskoncert i Carl Nielsens tegn

11. marts 2015 Kultur

Når Sønderborg Harmonikaorkester søndag den 22. marts er på scenen i Sønderborg Teater på Hotel Comwell, så skal der, udover melodier fra det kendte repertoire, spilles en række, hvor noderne er lavet af den fynske Carl Nielsens. Det sker for at markere 150 året for Carl Nielsens fødsel.

På gæstelisten er den odenseanske harmonikavirtuos Preben Andersen og hans hustru Nelli, der klarer vokalen. Sammen leverer de en række harmonikaspecialiteter, som  krydres med russisk folklore.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Tyskland kommer Eckernsförde 1. Akkordeon Orchester, der tidligere har begejstret i Sønderborg. Med sig har de en duo med klarinet og harmonika. Duoen har sidste år vundet en international konkurrence.

Sønderborg Harmonikaklub er klar med underholdningen på en søndag eftermiddag. Det eneste du skal gøre, det er at gå ind på deres hjemmeside og bestille en billet. Det gør du HER.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...