Havets dyr og planter lander på Rådhustorvet

25. juli 2018 Kultur

Det bliver femte år i træk, at Naturskolerne i Sønderborg Kommune og Blå Flag Center Sønderborg lørdag den 4. august inviterer til “Marin Torvedag” på Rådhustorvet. Det er dagen, hvor børn, unge, voksne og ældre kan komme helt tæt på havets dyr og planter og få en masse viden, smagsoplevelser og oplevelser med sig hjem.

Arrangementet varer fra kl. 10 til 15.

Ud over at møde naturvejlederne kan du i år også møde medlemmer af foreningen Als Stenrev, som fortæller om deres kæmpe naturgenopretningsprojekt rundt om Als.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som besøgende på torvet denne dag kan du også møde en af byens fotografer, der viser og demonstrerer fotoudstyr til friluftslivet – bl.a. under vand, kokke fra Det Sønderjyske Køkken frembringer smagsprøver af havets dyr og planter, og restaurant Brøggeriet sælger på dagen en særlig “Marin Menu”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...