Havfruemorderens datter vender tilbage til Kunstskolen

17. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Med debatarrangementet ”Vinger på hjernen” vender Cecilia Zwick Nuntitled1ash tilbage til Sønderjyllands Kunstskole den 6. oktober kl. 19.00.
Efter sin store succes med “Havfruemorderens datter” kan man denne gang opleve Cecilia i et one woman multimedia show med galopperende dialog om livet, kærligheden, eksistensen og meningen med det hele. Fyldt med humor, varme og finurlighed – en dialog på tværs af tid og rum, fiktion og virkelighed.I forestillingen skaber Cecilia Zwick Nash en installation, et kunstværk på scenen med lyd, billede, ord, musik og bevægelse. Her blandes personlige fortællinger med fiktion og poesi. Det moderne liv tematiseres og der udforskes i at gå nye veje. Faktisk er valgmulighederne ofte så mange, at man nemt farer vild.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Kunstskoles Støtteforening vil stå for café på aftenen, hvor der vil være mulighed for, at forsyne sig med vådt og tørt.

Billet til forestillingen koster kr. 100,-

Bestil billet her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...