Havfruemorderens datter vender tilbage til Kunstskolen

17. september 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Med debatarrangementet ”Vinger på hjernen” vender Cecilia Zwick Nuntitled1ash tilbage til Sønderjyllands Kunstskole den 6. oktober kl. 19.00.
Efter sin store succes med “Havfruemorderens datter” kan man denne gang opleve Cecilia i et one woman multimedia show med galopperende dialog om livet, kærligheden, eksistensen og meningen med det hele. Fyldt med humor, varme og finurlighed – en dialog på tværs af tid og rum, fiktion og virkelighed.I forestillingen skaber Cecilia Zwick Nash en installation, et kunstværk på scenen med lyd, billede, ord, musik og bevægelse. Her blandes personlige fortællinger med fiktion og poesi. Det moderne liv tematiseres og der udforskes i at gå nye veje. Faktisk er valgmulighederne ofte så mange, at man nemt farer vild.

Sønderjyllands Kunstskoles Støtteforening vil stå for café på aftenen, hvor der vil være mulighed for, at forsyne sig med vådt og tørt.

Billet til forestillingen koster kr. 100,-

Bestil billet her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...