Havnbjergrøver anholdt fem minutter efter røveri

23. september 2013 Uncategorized

Fem minutter var en røver søndag morgen på fri fod efter at have truet sig til kassebeholdningen i en brugs i Havnbjerg.

Politiet fik meldingen om røveriet klokken 9.03, og klokken 9.08 kunne betjente anholde den formodede gerningsmand.

Den hurtige anholdelse skyldes, at en snarrådig borger sprang på sin cykel og satte efter røveren, da denne løb fra stedet efter røveriet.

– Han cyklede efter røveren og gav os via sin mobiltelefon position og signalement på manden, så det var let at få ham pågrebet, siger vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi til Ritzau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Takket være vidnets oplysninger har politiet fundet den kniv, som røveren brugte til at true personalet, og andre ting som han også smed fra sig under flugten.

Flot samarbejde

– Det er smaddergodt arbejde. Han hjælper, samtidig med at han holder sig på afstand og passer på sig selv. Det er, lige som vi gerne vil have det, siger Ole Aamann.

De kontante penge, som var udbyttet fra røveriet, havde røveren på sig, da han blev anholdt. Politiet fortæller ikke, hvor stort udbyttet var.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anholdte er en 29-årig mand fra lokalområdet. Han skal nu afhøres og vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...