Havne-hotellet: Der kommer ikke et badeland

26. juni 2015 Erhverv

IMG_1452I det første udspil til det kommende hotel på havnen i Sønderborg, var det meningen, der skulle være et badeland. På SønderborgNYTs Facebook spørger flere læsere, om der kommer et badeland ved hotellet.

Per Have og Peter Mads Clausen på onsdagens pressemøde.

Per Have og Peter Mads Clausen på onsdagens pressemøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den tanke er opgivet.

Det kom frem på pressemødet – om det nye hotel – forleden.

“Vi har regnet på det og kom frem til, det ikke vil være en god forretning med et hotel og badeland. Kombinationen med hotel, konference, wellnes og spa, passer bedre sammen”, sagde Peter Mads Clausen.

Både PFA og Bitten og Mads Clausen investerer hver 300 millioner kroner i det kommende hotel, hvor konferencefaciliteterne får en størrelse, så for eksempel regeringen eller EU kan holde konferencer i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Sønderborg skal gi’ naturen mere plads

29. juli 2021 Sønderborg

De Radikales spidskandidat til regionsrådsvalget, Niels Sjøberg og spidskandidaten til byrådsvalget, Faisal Shojai, skriver: Naturen kan blive betydeligt bedre i Sønderborg Kommune. Det fremgår af en undersøgelse, som Naturfredningsforeningen har offentliggjort. I undersøgelsen er Sønderborg Kommune placeret helt nede på en 83. plads blandt landets 98 kommuner, når det gælder en indsat for biodiversitet og […]

Læs mere...