Havneselskabet: Frank Gehry-planen er en succes-historie

30. november 2015 Erhverv

Efter at første spadestik er taget til byggeriet af hotelprojektet Alsik er Havneselskabets direktør ofte blevet spurgt, hvor langt Sønderborg Havneselskab er kommet med at realisere Frank Gehrys masterplan for den nye havnefront i Sønderborg, skriver Sønderborg Havneselskab i en pressemeddelelse.alsik

Artiklen fortsætter under annoncen

Status er, at fire projekter eller 75 procent af arealerne på havnen enten er bebyggede eller aftalt bebygget. Så konklusionen er éntydig:

Rammeplanen for den nye bydel er en succes.

1. Havbo-grunden er solgt og bebygget med 9 ejerboliger.

2. Videnshuset med 5.000 kvm kontorbyggeri er opført og fuldt udlejet til fire forskelige firmaer. Absolut en succeshistorie, når man lytter til lejernes tilfredshed.

3. Multikulturhuset med ca. 5.000 kvm. er besluttet opført inkluderet Ewers pakhus og vil stå færdigt i 2017. Om kort tid gør kommunen klar til at lægge nyt tag på bygningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Alsik – Hotelprojektet – er med 24.800 kvm. ved at blive opført og står færdigt i efteråret 2018.

Fire projekter er endnu ikke færdigudviklede. Havneselskabet forventer, at det i de kommende år vil lykkes at realisere de resterende projekter, som der også skal findes investorer til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...