Healthy Noise med Plekter Tour i Sønderborghus

29. marts 2018 Kultur

Som en del af Plekter Rock Tour stod Healthy Noise fredag aften på scenen i Sønderborghus, hvor en lille skare fans stod helt tæt på scenekanten og nød de unge gutteres musikalitet.

Plekter Tour er for upcomming bands og det betyder, at de unge mennesker stadig er i gang med at lære. Og det er vigtigt at huske, at en gang var Volbeat også et upcomming band.

Støj-rock trioen, Healthy Noise, kom til verden i 2016, og består af de tre efterskole kammerater: Emil Stenbæk, Carl Aksel Sundien og Sofus Tao Esthave Pedersen.

Bandet har base i Sønderborg, og vækker ’90er rockens nerve til live igen med deres nærværende og energiske liveperformances.

Sceneshowet mestrer de.

De har erfaring med det meste fra mindre arrangementer og har fået ros for deres tunge støjende lyd, samt deres intensitet, ved alle optrædener.

“Det man kan sige om de unge bands, der har været på scenen i aften, det er, de lever sig ind i musikken”, sagde en tilhører til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to øvrige bands var Viva La Wolfe og Mantra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...